Regisztráció Blogot indítok
Adatok
israelite

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Munkát keresek. Az egyik hirdetésre jelentkezvén, ami a "csak főállásban végezhető" kitétellel jelent meg, örömmel láttam, hogy várnak interjúra. A hely Észak-Buda, a hangulat exkluzív, hamar kiderül, hogy a cégvezető-intrjúztató német. Ez megnyugtató, hisz a német…..