Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Szobóczky Zsófia

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot, jó étvágyat!Csak szolgálati közleményként bocsátanám előre, hogy van lektorunk, csak folyton eszik munka helyett, ezért a helyesírás egyelőre olyan, amilyen. De úgysem ez a lényeg!Továbbá én is úgy jártam a nyáron, mint blogtársam: mire feltöltöttem a gépemre a…..
dr.Szobóczky Zsófia 2011.02.17 13:40:15
Dr. Szobóczky Zsófia vagyok a Tornyos Panzió üzemeltetőjének a lánya! Először is:Önnel ellentétben én merem vállalni a nevem, ahhoz, amit írok. Másodszor: én nem írok le olyat, ami nem igaz!!!
Amit Ön a Tornyos Panzióról írt ahol Ön elvileg étkezett annak még a negyede sem igaz! Bár ez számomra igen kérdéses, hogy nálunk járt volna, mert még azt sem sikerült észrevennie, hogy mögötte nincs is parkoló csak mellette. Arról nem is beszélve, hogy 15 méterre tőle akkora parkoló van a kirándulók számára, hogy még egy csuklós busz is képes megfordulni, bár lehet, hogy nem régóta vezet "pótost"...na mindegy ezt csak mellékesen jegyeztem meg. Ja és a parkolásra visszatérve, szeretném megjegyezni, hogy nem "pótossal" szoktak az emberek a Mátrába kirándulni menni, bár gondolom Ön egy út szélén dolgozó munkás lehet?! Kezdeném azzal, hogy a bejegyzéseit olvasgatva arra figyeltem fel, hogy mindenhol készített képeket a megrendelt ételekről, de nálunk ezt nem tette és így olyan dolgokat is le mert írni, ami nem igaz! Önnel ellentétben én még nem hallottam sült pisztráng filéről! Már ne is haragudjon, de aki a pisztrángot filézi az elég bolond vagy lehet, hogy tonhalat rendelt és azt hitte pisztrángot eszik!Van ilyen! Azt pedig, hogy a sima túrót juhtúróval helyettesítjük hát.... szerintem nem evett még juhtúrót! Látja, ha készített volna képeket lenne bizonyítéka, de így ez csak jó hírnév sértése ugye tisztában van ezzel! Még valami az Ön által készített bejegyzések között az egyik fényképen sikerült látnom nyaktól derékig és hát Önt nem mondhatnám normál testalkatúnak, ezzel arra akarok utalni, hogy a normál adag Önnek persze, hogy kicsi adag!! Jó tanácsként ajánlanám, hogy ne a saját testalkatából induljon ki, mert akkor nem nagyon fog olyan helyet találni, ahol megfelel Önnek az étel mennyisége!!!
Kívánok további jó „blogolást” és ha bármiben segíthetek csak jelezze készséggel állok a rendelkezésére!!
Maradok tisztelettel: dr. Szobóczky Zsófia
dr.Szobóczky Zsófia 2011.02.17 13:44:52
@szuperb: Szerintem nem a pincér dolga megjegyezni, hogy egy nagyobb asztaltársaság által rendelt ételek közül melyik kié!