Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemenlaszlo

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Televízió beszámolója a Magyar Szocialista Párt megalakulásáról. Magyar és nemzetközi kitekintés ..
Méltán magáénak vallhatja a Fidesz a megszorító csomagokat, melyeket kreatívan „átszervezésnek” vagy „életpálya-modellnek” szoktak nevezni. Azonban a Fidesz akkor is árt az embereknek, amikor - naivan - „jóindulatúan” csomagot oszt. Választási kampányban jártasak…..
Áfacsökkentés? Ingyenes felsőoktatás? Nyugdíjemelés? Ugyan, dehogy! A hagyományos politikai üzenetek elkoptak, ám a ferencvárosi szocialisták végre rájöttek, mi az, amivel már a töke tele van az embereknek. Nem, nem az oligarchákkal, nem is a rengeteg adóval, de még csak nem…..
Imádom a nemzeti ünnepeket. Nagyon jó dolog volt már gyerekkorom óta ezeken a napokon, hogy különösen magyarnak érezhettem magam. Emlékszem minden évben elmentem a nagypapámmal a Nemzeti Múzeumhoz, mert ott mindig volt „valami”. Természetesen mindig kaptam „hurkapálcika Magyar…..
„A Szocialisták nem tarthatnak lakossági fórumot” – mondhatták volna nyíltan is, ehelyett ment a maszatolás. Történt ugyanis, hogy a telep lakóinak kérésére az MSZP lakossági fórumot kezdett szervezni, melyben a hajléktalanügyben és a vízkérés megoldásában akartunk…..
Úgy gondolom, nem ez a jó irány -  a nagyobb képért kattints a képre ..
Úgy tűnik a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ferencvárosi Szervezete is felfigyelt a MÁV-Aszódi telepre így a választások közeledtével, mint ahogy azt az Alfahír – A domináns hírportál (mi?!) cikke is bizonyítja. NA JÓ REGGELT KÍVÁNOK! A Jobbik eddig  4 választást…..
A cikk nem a Budapest Park ellen szól, hanem arról, hogy mennyire nem képesek az önkormányzatnál érvényt szerezni  a meglévő törvényeknek és rendeleteknek. Ki ne szeretné a jó nótát, ki ne szeretne vacsora közben nótaszót hallgatni. Aki járt már az egri borpincékben az…..
Mint bizonyára értesültek róla, ha máshonnan nem a blogomból, hogy a Fidesz újraszabta a választási körzeteket, ezáltal a mi 9-es választókörzetünket is. Nagyságrendileg ezer új lakó került hozzánk. Nem kívánok polemizálni azon, hogy milyen a választásokat befolyásoló…..
A hétvégén Brunner Tibor (Zala megye 2. sz egyéni választókörzetének országgyűlési képviselő-jelöltje) barátomnál jártam, Eszergályhorváthiban, Zala Megyében. Kivételesen nem politikai okokból, hanem szüreten vettem részt. Budapestiként mindig nagy öröm, ha elszakadhatok…..
Pár hónappal ezelőtt plakátokon követeltem és követelte a Szocialista Párt, hogy legyen végre tisztességes közellátás a MÁV-Aszódi telepen. Az MSZP követelte és továbbra is követeli a bolt, posta és gyógyszertár telepítését a telepre. Úgy tűnik nem hiába követeltük…..
Számomra a tegnapi nap legnagyobb híre nem az ellenzéki összefogás aktuális állása volt, hiszen én biztos vagyok abban, az Augusztus 20.-ai tűzijáték volt a Fidesz utolsó tűzijátéka. Nem. Sokkal fontosabb és sajnos lesújtó és elszomorító hírt kaptam telefonon. Egy kedves…..
Bevallom az utóbbi napokban hiába is próbáltam a körzetem ügyeire koncentrálni nem ment. Nem ment, mert mint hírolvasó ember, ebben a melegben még inkább együtt tudtam érezni azokkal az ózdi családokkal, akiknél galád módon a 40 fokban elzárták a vizet. Azokat a közkutakat,…..
Elkészült a személyes facebook oldalam. Rengeteg jobbnál jobb facebook oldal üzemel, a „szeretem a csokit”-tól egészen az „Elmebeteg kecske” híroldalig. Miért gondoltam, hogy még eggyel gyarapítanám ezeket az oldalakat? Fontosnak tartom az internetes jelenlétet, hiszen ezen a…..
Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt. – Vasútőr Kft. Tisztelt ügyintéző! Kelemen László vagyok, a Magyar Szocialista Párt Ferencvárosi Szervezetének elnökségi tagja, Ferencváros 9. számú Önkormányzati Választókörzetének Területfelelőse. Ebben a választókörzetben…..
Mit jelent a fiataloknak a baloldal? Napszúrással kűzdve, de összefoglaltam :) ..
Azért keresem fel Önöket nap- mint-nap, hogy megtudhassam, milyen problémákkal küzdenek a Ferencvárosiak. Úgy vélem új korszakra van szükség, mely nem az egyéni politikai érdekekről szól, hanem az Önök a helyiek problémáiról és azok megoldásairól, hiszen a politika van…..
A napokban sajnos kénytelen voltam jó pár órát eltölteni a Merényi Gusztáv kórházban. Két kollégámat szombat hajnalban megtámadtak a Balázs Béla utcai MSZP iroda előtt. Az egyik munkatársamnak fejsérülései keletkeztek, míg egy hölgynek lábsérülései lettek, ami miatt…..
Tisztelt Sajó Ákos Képviselő Úr! Több lakossági megkeresés érte az MSZP Ferencvárosi Szervezetét és személyesen engem is az ügyben, hogy Önök milyen formán kívánják hasznosítani a Gyáli úton található volt Irinyi János Környezetvédelmi és Vegyészeti Középiskola…..
Aki nyomon követi munkásságomat kerületünkben láthatta, ígyekszem minden egyes embert felkeresni a választókörzetemben. Hiszen hogyan is képviselhetném az Önök érdekeit 2014. után az önkormányzatban ha nem volnék tisztában az Önök problémáival, tapasztalataival,…..
A Füleki közben élőknek sajnos sok viszontagságon kell átesniük nap mint nap. Nem elég, hogy a hajléktalanszálló tőszomszédságában a saját bőrükön tapasztalhatják meg azt, milyen teherrel jár a túlzott koncentráltsága a hajléktalan ellátásnak vagy, hogy a volt MÁV…..