Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sróf mester

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi reklamáló levelet kaptunk tőletek az elmúlt másfél percben, mint Nick Carter a B.S.B. felbomlása után, illetve azért egy kicsivel többet. Ezeket igyekszünk minél hamarabb feldolgozni, szortírozni, majd megválaszolni valamennyit. Vállalkozásunk nehézségétől Don Quijote is…..
vs.kocka Háháháááá 2011.03.07 18:34:00
Bár úgy tűnhet, hogy veszítettünk azért mégsem tudok szomorkodni... Az első kör kissé magabiztosabbá tett és megerősített abban a hitemben, hogy a focihoz rohadtul nem ért senki... Se Fortuna kegyeltje, se az a srác (Kriptonitboy rólad beszélek) aki már huszonjónéhány éve…..
vs.kocka Mert ez a mi blogunk! 2011.02.28 19:17:00
Valószínűleg a több száz olvasónk már nagyon aggódik amiatt, hogy mi a retkes picsa lehet velünk mert nem frissül a blog és nem adunk hírt a hétvégi totó kalandunkról. Nos az igazság az, hogy pusztán azért nem írunk mert ez a mi blogunk és ha nincs kedvünk akkor nem…..
vs.kocka Vitorlát bontunk 2011.02.15 16:07:00
első drága olvasóink. ez itten egy kísérlet jegyzőkönyve. mivel valószínűleg a kis e-mail miatt kattintottatok ide ( hacsak nem a vakszerencse vezérelt ) tudjátok kik vagyunk. azt viszont, hogy mire vállalkoztunk, még nem. egyelőre... Történt pedig, hogy ártatlannak induló…..
Sróf mester 2011.02.17 15:24:27
@kriptonitboy: Az csak az egyik probléma, hogy @stécé nem gondolta végig, hogy itt valóban személyes döntés születik, mint ahogy akkor is, ha egy hamiskártyás kockával dob....no, persze félreértés ne essék, ezzel korántsem Jabberwocky tisztességét akartam kétségbe vonni! Inkább rá is térek a lényegre, azaz arra, hogy a kő, papír, olló nem szerencsejáték! Ugyanolyan sport (muhaha), mint a futball vagy a jégkorong. Aki nem hiszi, nézzen rá az Amerikai Kő, Papír, Olló Liga honlapjára: www.usarps.com/ Merthogy igen kedves szerkesztők, van ilyen! Olyan ez is mint a jószerencse: van, csak nem mindenki tud róla....
Sróf mester 2011.02.17 19:24:49
@kriptonitboy: Na várjunk egy percet.... Ti együtt isztok a neves dr. Thomas von Zeitzmann-nal, a neves kő, papír, olló guruval? Aki valaha is belenézett a játék szakirodalmába, nem lehet, hogy ne hallott volna a Zeitzmann-féle axiómáról, azaz: "kő, papír, ollóban márpedig kő nélkül nem lehet nyerni!" Fiúk, én őszintén azt hittem, hogy ez valami kamu-blog, ahol két kiégett idióta a saját élete romjain vegetálva valami hülyeséggel akarja eltölteni tengernyi idejét. De ha efféle háttéremberek is dolgoznak a blogon, akkor azt kell mondanom, hogy örülök, hogy rátok találtam! Nagyok vagytok!
Hogy egy klasszikust idézzek: my respect....yiiii, c'mon!
Sróf mester 2011.02.17 19:55:23
@stécé: Drága @stécé barátom! Természetesen nem célom klasszikus műveltségemmel felvágván bizonygatnom, hogy az ön által citált forrás, hogy úgy mondjam, nem állná ki a tudományos kritika próbáját, mivel azt hiszem, egy magamfajta műkedvelő pártfogására nem szorul a nagyszerű Zeitzmann doktor. De hadd hívjam fel figyelmét Homérosz egy passzusára: " Ὣς οἳ μὲν μάρναντο δέμας πυρὸς αἰθομένοιο͵ Ἀντίλοχος δ΄ Ἀχιλῆϊ πόδας ταχὺς ἄγγελος ἦλθε. τὸν δ΄ εὗρε προπάροιθε νεῶν ὀρθοκραιράων τὰ φρονέοντ΄ ἀνὰ θυμὸν ἃ δὴ τετελεσμένα ἦεν· ὀχθήσας δ΄ ἄρα εἶπε " azaz az én nyersfordításomban: Örök dicsőség övezze Phoibosz mirtuszlombokkal ékes íját, mely messzire szállván Tartarosz legmélyebb bugyrának kárhozatos örvényébe vet minden káromlót, ki azt hiszi, hogy a kő-birkanyíró-pergamen nevű játékban Gaia elemei csak sorrendbéli elsőségük okán nélkülözhetetlen kellékei a győzelemnek.