Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szami78

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 18-án 13.40 és 41 perckor végre megszülettek a babák. Programozott császármetszéssel, gond nélkül, épen, egészségesen és hangosan megszülettek. Folytak a könnyeim:)  Most már itthon vagyunk lassan egy hete, de még nem jutott időm megörökíteni az eseményeket.…..
Hanga blogja Újra itt 2012.07.17 21:47:00
Tudom, tudom, folyton eltűnök. Már nem is számítok rá, hogy olvasol, csak gondoltam, ideje lenne összegeznem magamnak is, miért is nem mentem még férjhez. :-) Az elmúlt néhány hónap nem volt túl mozgalmas igazából, bár normálisnak sem nevezhető persze, olyan Hangás :p... A…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
 Illetve nagyjából.... Most két befutó nevünk van: Áron és Georgina illetve inkább fordítva, mert mégiscsak hölgyeké az elsőbbség:)Holnap délelőtt megyünk 4D ultrahangra, reméljük kapunk majd megerősítést ehhez:)..
 Szerencsére nem úgy, hanem lelkileg: ma átköltöztettem a cicámat az anyukámékhoz:(A dolog úgy történt, hogy pénteken megkaptam a labor eredményeimet, ami szerint toxoplasmára negatív vagyok, vagyis még nem estem át ezen a betegségen, tehát még megkaphatom. Ez normál…..
 Lassan vége a 7. hétnek és kezdem magam jobban érezni émelygésileg. Az étvágyam még nem tért vissza, de már határozottan jobb. Érdekes, hogy a reggeli rosszullét nálam kifejezetten nem a reggelekre, inkább napközbenre korlátozódik. Általában 11 körül kezdődik és…..
 Remélem, minden rendben van odabent. Ha számításaim jók, akkor 5+2-nél tartok. Elég béna ez a számítás, hiszen én pontosan tudom, hogy az én babám/babáim mikor fogantak: január 13-án, pénteken:) Nem is olyan szerencsétlen a péntek 13? Tényleg remélem, hogy odabent minden OK.…..
  Még mielőtt a Róla (Ő, a nagy Ő) szóló listámat megosztanám (nagyon remélem, semmit se hagytam ki belőle, de igyekeztem legalábbis), úgy döntöttem, mától visszaállítom a publikusságát a blognak, mert annyira nincs már értelme rejtekezni, meg azért, mert mindenkinek…..
Szami78 2012.01.18 14:03:10
@Hanga0704: Miért ne jönne be? Bár néha egy nagyon kicsi kanál vízben is meg tudnám fojtani, de az Univerzum nekem a kitartásomért cserébe olyan pasit küldött, aki még annál is több, mint amit én a listámra írtam róla... :))
Hanga blogja Új élet... 2012.01.10 13:01:00
Cigaretta: 0 (jan. 4-e óta), alkohol egység: 0 (jan. 1. óta), SZM-re gondolás nélkül töltött percek: határozottan csökkenőben, és már nem kapcsolódik hozzá se rossz érzés, se hülye nosztalgia (utóbbira azért rácáfoltam itt pár sorral lejjebb :D) Nos, mivel Cicus a…..
Kek blogja kompromisszumok 2011.08.17 08:37:35
Uncsitesó beállított tegnap a hírrel, hogy költözik el (szét) a pasijától. Várható volt. Végre kicsit megnyílt, és beszélgettünk a kapcsolatokról, a pasikról. Akkor rájöttem, hogy R-rel még megvan közöttünk valami, ami miatt tudunk és akarunk egymáshoz alkalmazkodni. Erre…..
Kek blogja munkahelyi gondok? 2011.08.16 20:15:33
Ma ki kellett bínom a főnököt. Osztotta az észt, százszor elmondta, hogy ezt vagy azt nem fogom tudni megcsinálni, mert nem leszek itt szeptemberben. Miért nem érti meg, hogy összesen 7 napot nem fogok a "terepen" tölteni?!!!Ez van erre az évre a rákoknak:Rák:Rákunk a nagy…..
Kek blogja Munka 2011.08.15 21:44:06
Elegem van a hülye főnökömből. Irigy, mert van pasim, mert elrendeződött az életem, mert a pasi elvisz a világ másik felére nyaralni, amire én fizetésnélküli szabit kértem, és kaptam, ami neki eddig sose jutott eszébe. A legrosszabb, hogy mindig este hív fel, közli hosszas…..
Kek blogja Növő Hold 2011.08.10 00:25:00
Azt mondta az én drgága párom a múltkor, hogy azért vagyunk olyan fáradtak, mert a rákok a Holdtól függnek, és az akkor fogyott. Nem tudom, most nő-e vagy dagad, de én egyre jobban érzem magam a bőrömben. Csináltam egy kis számvetést, és a következőkre jöttem rá. A felsorolás…..
Kek blogja Várakozós nap 2011.07.19 21:15:19
Vannak ilyen napok. Általában a napok valamilyenek. Néha semmilyenek, de az is elég jellemzően az. Néha nem történik semmi, vagy egész nap pihensz, aztán vannak összeveszős napok, és vannak várakozósak. Amikor tudod, hogy történnek majd a dolgok, de még nem most. És ha elég öreg…..
Amikor már benn volt a kórházban, akkor mentünk nászútra. Nem gondoltam, hogy sose jön onnan ki. Boldog voltam, szertelen, ide nekem mindent. Amikor elbúcsúztunk, kérdeztem, mit hozzak neki Amerikából. azt mondta, egy dédunokát. Ha lány, legyen S. ha fiú J. Vajon véletlen? Répa…..
Kek blogja Az élet körforgása 2011.07.19 20:56:30
Dejavu-m van.Akkor is egyedül voltam. A férjem dolgozott, és csak vártam a telefonhívást. A történések elindultak, és nem volt már rá befolyásom. Sőt, már régóta, senkinek. Se anyámnak, se a testvéremnek, akikkel pár órája még együtt voltam, és közösen tudatosult bennünk…..
Kek blogja Csirkepaprikásnyi idő 2011.05.09 17:52:21
Ma gyorsan ledolgoztam a kötelezőt. Mióta nem görcsölök, hogy összejöjjön a dolog, azóta minden nap sikerül. CSak úgy simán. Mert ez a rossz ebben a teljesítményes munkában, hogy csak azt gondolod, hogy jobb, mint a fix 7,5 óra, de néha jóval több, és sose tudod, melyik nap lesz…..
Kek blogja RR és HP 2011.05.02 16:59:46
Nem, ez nem a párom kétszer. Ő "A Réka". 4x20 perc kínzás. Bár be kell látnom, hatékony. Eltelt 30 perc, mire felfogtam, hogy hogyan számol. Hogy amikor azt mondja, még 2, az nem 2, hanem MÉÉÉÉG 2x8. Néha felugrik, és közli, ne add fel. De én néha feladom. Mert már…..
Kek blogja megbillentve 2011.05.02 16:48:38
Megbillent a hitem. Mi van, ha tényleg megöltem valakit?Én, mint orvos, a modern és felvilágosult nő sose használtam fogamzásgátló tablettát. Még akkor se, amikor megmondták, hogy a premenstruációs migrénem és a 2 nap görcs eltűnne. Nem kellett a vegyszer, a hormon. Egyszer vettem…..