Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloodfeud

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
bloodfeud 2011.06.22 15:09:53
@kiscickány: Persze, az nagyonis rendben van, ha valaki nem dobja be a törölközőt és elkezd újra élni. De nem tudom, egy ilyen történetet hogy élhet át a levélíró lánya. Még ha kamasz is esetleg, ez nagyon nehéz helyzet egy gyereknek. A levélíró olyan vehemenciával támadja a feleséget és annyira "halálosan" szeret, hogy nem vagyok benne biztos, hogy másra is ennyi érzelmi energiát tud fordítani, hogy finoman fogalmazzak :P.
bloodfeud 2011.06.22 15:46:15
@Nard: Bocsánat, hogy beleszólok, de valahol én kezdtem el ezt a szálat, azt hiszem. Csak egy történetet szeretnék elmesélni, nagyon röviden, címszavakban. Fiatal építész házaspár, karrierjük kezdetén. A srác anyukája súlyos beteg lesz, a csaj marad otthon vele, ő ápolja. Nem emiatt, de anyós meghal. Addigra a feleség már tervezetten terhes (a srác nyígott a legjobban a gyerekért). Veszélyeztetett terhesség, hónapok a kórházban, stb. Közben a srác erősen félrekefél, pofátlanul, a feleséget kivéve mindenki számára nyilvánvalóan. Megszületik a gyerek, szív-rendellenességgel. A csaj gyesen. Aztán jön a második gyerek, szintén apuka kezdeményezésére és közreműködésével. Anyuka nagyon menne már vissza dolgozni, ezért a kicsi kétévesen bölcsibe megy. De csak 8-16-ig típusú munkát tud vállalni, ezért tanítani kezd egy szakmunkásképzőben. Tanári fizetésért. A srác ennek a sokszorosát hozza haza. Ha most a fickó lelépne, szerinted teljesen fair lenne a csajjal szemben, hogy annyit vigyen, amennyit beletett?
bloodfeud 2011.06.22 15:50:39
@Alfonzina: Mert nem tudta, hogy a fickó mit művelt a háta mögött.
Magyarország Alkotmánya – Tervezet XIV. Cikk(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai  vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési…..
bloodfeud 2011.03.13 14:52:08