Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olccsi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
olccsi 2009.08.28 12:43:09
@RealKontroll: akkor lenne itt a jó világ...:)

@warezspam: @Jack/rendetteremt/: Itt most nem azon van a hangsúly, hogy menjen másik munkát keresni, hanem azon, hogy mit tud csinálni? Engem tényleg érdekel, mert ha semmit... akkor simán lehet bliccelni mindenkinek!!!:)

@pengusz: Nincsen kertünk:P Amugy ezaz... semmit, csak azt, amiket mondasz...
olccsi 2009.08.28 14:42:25
@warezspam: ezaz... szabadon elsétálsz, és az ellenőr meg ottmarad, és egyre idegesebb lesz, h mindenki leszarja őt...:) Nem tud mit tenni, és én erre lennék kiváncsi, hogyha nem tehet semmit, mit csináljon, hogy megakadályozza a bliccelést? :)

@Karaj1: Az más téma, hogyha a gyalogos a saját életét kockáztatja... ugy mást nem károsít meg... de ha bliccel, akkor a BKV-t károsítja:) szóval ez szerintem egy rossz példa volt:P Igen, ebben egyet értek, hogy:
"Csak a törvények által biztosított intézkedéssel éljen." De nem gondolod, hogy ez eléggé kevés, mert így esélye sincsen megakadályozni a bliccelést?:)

@sünvadász: Hát, ha van bérlete, akkor ugy megy el mellete, hogy felmutatja a bérletét:)

@'cos_am_free: Ezzel is egyetértek... a BKV rendszere egy fos... azzal tényleg kezdeni kéne valamit... de erről nem az a nyomorult ellenőr tehet, aki megszívja az egésszet (Mindenki leszarja, bliccelőkkel nem tud mit csinálni...stb.)

És ne mondjátok, hogy keresen más állást, aki ezt nem bírja, mert szerintem senkinek nem esik jól az, hogy ugy bánnak vele, mint egy kutyával... És ha minden ellenőr más állást keresne... :) remélem értitek:)

És mégegyszer: nem ezt az ellenőrt akarom védeni, mert tényleg nem ez a helyes eljárás!!!
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Örömmel jelenthetünk be egy újítást! Mint bizonyára/remélhetőleg látjátok, sikerült szert tennünk egy profi fejlécre! Végigböngészve a honlapokat, a Veszprém Lizards új oldalának headerjén megakadt a szemünk. E-mailben kerestük meg Bocit, alias Tóth Pétert, aki…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Nehéz helyzetben és némiképp tanácstalanul szemezünk a hétvége programjával. Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni, és hogy az egyik legfeszültebb, legizgalmasabb két nap elé nézünk az ősz folyamán. Az is biztos, hogy a közhangulat a múlt heti – nemzetünk nagyjától idézve…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
olccsi 2007.11.20 17:47:50
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Kisebb szünet után ismét jelentkezünk a hétvége programjával és beharangozójával. Gondolkoztunk rajta, hogy a mértékadó focis oldalak (pl.: nst.blog.hu)-hoz hasonlóan számszerű tippelgetésbe is bocsátkozunk, de valószínűleg ez nem lenne olyan népszerű. Hogy csak egy példát…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Igen! Új videó! Remélem lett olyan jó, mint amennyire vártátok. Ezekkel a játékokkal most játszottam kb. először, szóval ezért a legfőbb motívum az esés itt is. A youtube (alias tecső) csak 10 perces videót enged, ezért lesz ennek második része is (a folytatás folytatása),…..
HoMa videók Helyzet 1. 2007.09.04 00:33:00
Kedves mindenki, aki ide látogat! Helyzetjelentést adok. Lesz új videó, méghozzá nagy levegőt veszek és megcsinálom a razorszkúter második részét, amiből minden kiderül, ami az elsőből kimaradt. A dolog talán szerdán készül el, tehát vagy akkor éjjel, de inkább…..
Üdv mindenkinek, íme első saját videóm, folytatása következik...  ..
Hosszas várakozás után végre elérkezett az idő, és útjára indul a 2007/2008-as floorball szezon. A szokásoktól eltérően nem bajnoki fordulóval indulunk, hanem az idén minden eddiginél népesebb mezőnnyel rajtoló Magyar Kupa küzdelmeivel. Az első fordulóban 8 férfi mérkőzést…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..