Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jgckft l

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pécs legkisebb legnagyobb embere! BEVEZETŐ Az eredi írásom még 2012-ben jelent meg egy azóta már megszűnt honlapon. Sok-sok kutatómunka és személyes beszélgetések eredményeként. Egy kis frissítést végeztem az eredeti íráson (most 2016-ban). Ez a történet talán csak egy pécsinek lehet érdekes,…..
Erkölcsösség alatt megfelelő szándékot, viszonyulást és viselkedést értek, amely lehet helyes vagy helytelen egy másik érző lény tekintetében. Az erkölcs magába foglalja azt, ahogyan gondolkodunk és cselekszünk mások túlélése és kiteljesedése függvényében. A túlélés…..
Talán ez lesz a könyvem cime, amelyben összefoglalom azokat az érveket és gondolatokat, amelyek arra a késztettek, hogy hangot adjak a vallásosság, szűkebb értelemben a kereszténység megtévesztéseinek. Addig is néhány gondolatot és témát vázlatosan útnak inditok. Ez a blog…..
jgckft l 2016.04.25 16:25:31
@alfacsínó: Ez a népbutítás kb. akkor volt menő, mikor a szocializmusban elmondhatták, hogy Gagarin kint járt az űrben, szétnézett, és nyoma sem volt Istennek.

Boldogok akik nem látnak és hisznek.......................