Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Buksi

139 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kutyák nem mindig éhesek, csak állandóan...
Sokszor segíthet a kutyáknak egy plüsstárs, amikor testvéreitől új otthonába költözik, arról nem is beszélve, hogy a plüssbaráttal való játék segít a kiskutyus memóriájának, mozgáskoordinációjának fejlődésében és a gazdájával való kapcsolatát is elősegíti. És nem utolsó sorban elképesztően cuki…..
Kiváncsiskodó kutyák, akik egy percre sem hagyják magukra a gazdijukat, legyen szó fürdőről, utazásról vagy főzésről.  ..
Donut egy kicsivel több, mint egy éves corgi, aki nem tudja visszahúznia nyelvét - de lehet, hogy csak nem akarja. Szerencsére a gazdája az összes fontos nyelvkinyújtós momentumról beszámol a nagyvilágnak Instagramján - ebből szemezgetünk: Sajnos azóta a kicsi Donut már felcspseredett,…..
"Kedves Cukiság! Férjem, Gyuri készítette ezeket a fotókat ma délelőtt South Bendben, Inidánában, ahol mínusz 15 fok volt, és szegény mókuska a szemétből kihalászott fagyos almával próbálta felmelegíteni magát... Ugye milyen cuki? Veronika" ..
Cukiság: Minden, Ami CukI Havazik 2012.12.05 21:11:14
..
Jól van anyu, most már nem kell annyira ölelni. via 9gag.com ..
"Ezt a videót Spanyolországban, Granada tartományban vettem fel. Ott is van ősz meg köd, de a szép szürke andalúz lovakat a mediterrán életérzés segíti, hogy jól érezzék magukat (fehér ló nincs, csak a mesében, a fehérnek látszó lovakat a zsargon szürkének mondja, mert a…..
Gábor küldte nekünk ezt a cuki cicust.   Köszönjük ..
"Sziasztok! Rozi ismét visszatért, örömmel vettük eddig is, hogy kiraktátok Őt a Blogra. Most az első szülinapjára és húsvétra kapott egy kis "testvért", nyáron pedig ismét jó dolga volt, vagy a Tabánban sétálgatott, vagy a kertünkben pihent. Persze közben jókat pózolt is-…..
Peti már 4 hónapos. Köszönjük!..
"Czveki, nászajándékba kapott bak törpenyuszinkról küldenék 1-2 szösszenetet a kedves Cukiság.hu szerkesztőségnek, 5 hónapos csöppségünk híressé válásának reményében :) Hope you like it ;)" Köszönjük Renátának!..