Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsüzsü

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Kos rendszerint beég. Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek…..
Sky című albumából       ..
 Az Indafotó rég várt, izgalmas funkcióval gazdagodik. Az Indafotósok mostantól egy-egy téma vagy esemény köré szervezett, közösen szerkeszthető albumokat hozhatnak létre. Az új szolgáltatást Gyűjtemények néven találjátok meg az Indafotón. Miért örülünk a…..
zsüzsü 2011.06.13 21:09:13
@darthwalk: szia, Darthwalk, köszi szépen a választ. Oké, ha más univerzum, akkor rendben... Amúgy nincs semmi konkrét kép, csak attól ijedtem meg kicsit, hogy esetleg bekerült a szórásba nem megfelelő technikai kivitelezésű fénykép...

Természetesen nem kell kiszedni semmit, jó az ahogy van, bár köszönöm a felajánlást:)))

Üdv: Zsüzsü
A húsvéthétfőmbe már sajnos nem fért bele a szavazás elkészítése, úgyhogy csak most, egy fél nappal később kezdődik az eheti verseny, ennek megfelelően május 2-án délig lehet majd szavazni. Örülök, hogy VanZan még egy képe bekerült és külön köszönöm mindnyájunk…..
"A jó természetfotós ügyel a környezetére, óvja azt és igyekszik olyan állapotban hagyni, amilyenben találta. Nem rongálja, nem igazítja, vagy módosítja a környezetet egy fotó kedvéért. A jó természetfotós a természetet fotózza a maga naturális mivoltában, nem…..
"Kedves Cukiság!Szeretném bemutatni Lolát, alias Lackót. Itt még kicsi és cuki. Feledhetetlen Szofi macskánk (szürke portré) vadászmezőkre költözése után került hozzánk. Nevét meglehetősen briganti viselkedése miatt kapta. Származása homályos, talán perzsa keverék. Még…..
zsüzsü 2011.02.16 15:33:14
zsüzsü 2011.02.16 15:35:02
@Goompah: Az első képen szerintem kb. 1 hónapos...
zsüzsü 2011.02.16 19:35:31
@Goompah: Ő kislány. Még ilyen picinek úgy is viselkedett, de ahogy nőtt, olyan vásott lett (lopott, virágot rágott, rátámadt a nagy cicánkra, karmolt és harapott - de persze továbbra is rettentő cukin. De valahogy már nem illett rá a Lola név. Először Zoli volt, de egy haverunkat is úgy hívják, s ebből néha félreértés lett:))))) Így lett aztán Lackó.
Amúgy a gazdái nagyon szegények voltak, a házból két kislány tette fel a hirdetést a netre, pont Szofi halálának másnapján, így elhoztuk, még pénzt is adtunk érte. De Lackó igazi "külvárosi" zsivány maradt:))))