Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warrior...

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Nyilvánosságra hozta a rendőrség a gyöngyöspatai cigánysoron lévő térfigyelő kamera felvételeit. Érdekes dolog ez, mert elsőre azt mondtam, hogy nem is volt semmi. Most egy kis pisilésért, meg néhány keresetlen szóért nem kell valakit így elagyabulálni. De aztán a második…..
warrior... 2011.05.02 13:59:16
@pirimogyoró: szerintem költözz le egy pár hónapra Gyöngyöspatára, s majd megértd, hogy mit jelent a "lakók kérése". Örülj, hogy nem ott élsz. A sünök szart se csinálnak, csak trafiznak, mert a trafinak 24/24 mennie kell, ha járőr nincs az nem gond.
2011 Európa, Magyarország - ez gáz...
warrior... 2011.05.03 08:12:00
@pirimogyoró:
Ebben az esetben nem értem, miért véded a szarháziakat...
ja, amúgy itt a megoldás, legyen nálunk is így: jovonk.info/2011/02/10/pasadena-nagyon-messze-van-kesznyetentol
warrior... 2011.05.03 09:37:26
@pirimogyoró:
Még egy mondta kedves piri:
Amint írod, olyan helyen laksz, ahol lakik pár roma család egy társasházban. Nem tudom mennyire találom el az arányt, de mondjuk 10%-ra saccolom a réti négerek (mármint akik úgy élnek) arányát. Sokkal rosszabb a helyzet egy olyan helyen, ahol többségben laknak a romák. Gondolom te is tudod, hogyan viselkednek amikor ők 10-en vannak, te meg egyedül. Az ilyen helyeken "kőkeményen" oda kell baszni a deviáns egyedeknek - ők csak ebből értenek - szerintem. Ja és a börtönben nem gyúrás meg intimszoba, hanem MUNKA!!! (kőbányákban, gátépítéseken stb. - esetleg uránbánya a többszörös visszaesőknek???)
Természetesen nem a zsiráf az a ló, amit bizottság tervezett. Az a teve. A zsiráf az a szó, amit a magyar nácik (jellemzően a kuruc.info szerzői és hozzászólói) használnak a nyilvánosságban a zsidókra.Lovas István a párt központi lapjában Zsiráfok címmel írt jegyzetében…..
Kiefer Sutherland a 24 főszereplője, maga Jac Bauer egy röpke videóüzenetben búcsúzott a sorozat rajongóitól, akiknek megköszönte a nyolc éven át tartó lelkesedést és támogatást. Kösz, Kiefer, jól esett. Az ugrás után megmutatjuk a tegnap esti záróepizód utolsó promóját,…..