Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Threpwood

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltitkolta a kormány, hogy nemcsak az unióval, hanem az ENSZ-szel is konfliktusba került a médiatörvény miatt. Erről azonban eddig szinte senki nem tudott, a szocialistákat is meglepetésként érte a hír. Frank La Rue ENSZ különleges jelentéstevő társával viszont azért érkezett…..
Threpwood 2011.04.07 16:09:13
@Punktum: Ezekben a lapokban az közös,ha Magyarországról szeretnének valakit megszólaltatni,a főszerkesztőnek csak és kizárólag Konrád György telefonszáma van meg. Teljesen függetlenül attól,mi a téma. Konrád véleményét bármikor,bármiről szószerint egyszuszra el tudom mondani nekik én is.Bár az a gyanum,a felsorolt lapok szerkesztői is,kérdés nélkül is. Na jó,van még öt darab telefonszámuk, főleg 49-es előhívóval.
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Threpwood 2011.02.16 12:38:49
Kb századszor kerül elő: nem a felvonulást tiltották be,az útvonalat nem engedélyezték.
Ehhez egy adalék valakitől,aki a környéken lakik: tavaly ,ha jól emlékszem,szombaton volt a nagy nap,de már csütörtöktől tilos volt a parkolás nem csak a szervízúton,hanem az Andrássyval mindkét irányban párhuzamos két-két mellékutcában is.Tartott ez vasárnap estig,annak ellenére ,hogy a büszke menet szombat már kora délután gyorstrappban eljutott a rendőri hátvédtől és az azt követő egyesült fradi-újpest tábortól követve az Oktokonig,aholis vaporizálódtak. A főútvonalon (vagy legalábbis egy részén )levő házakba a menet idején se be ,se kilépni nem lehetett még az ott lakóknak sem ,ezt kommandósok biztosították.(vásárolni ezidőben csak a szomszéd Lajossal kézenfogva lehetett volna a kapun kilépni). Két vagy három éve a parkolási tilalom kezdetét és végét jelző figyelmeztetést egy fénymásolt ,alig látható papirlapon rakták ki valamelyik Kresz tábla oszlopára,persze sötétedés után.(Mondjuk,ha naponta ott jársz,nappal sem figyelsz fel rá) . Szombatra igy már el is vitték az autókat, vasárnap este közölte a rendőrség,hogy a Városligetben hol lehet keresni a járműveket.Ennyi káromkodó emberrel rég találkoztam a lombos fák alatt,sok új híve lett a melegmozgalomnak. Évekkel ezelőtt,amikor még nem zártak be a lakásba a "színpompás forgatag "idejére ,habár akaratlanul (nem vagyok latens) beletrappoltam az egyikbe. A látottak alapján máig nem értem,mi köze van ennek az egésznek bármilyen méltósághoz ,vagy a büszkeséghez -de nem emmiatt kommentelek.
Az Andrássyn egyébként kora tavasztól késő őszig gyakorlatilag az összes hétvégén rendeztek az elmúlt években valamit, ami alapból parkolási-megállási-behajtási tilalommal és a környéken keletkező derűs hétvégi dugókkal járt. Joggal javasolható másik helyszin.