Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rebeller

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Új Ellenállás az emberekről szól, nem pedig a pártokról. Magyarországon minden hatalom a népé, és nem a politikai elité. Ezt soha nem szabad elfelejteni. Nem a sült galambot kell várni, hogy majd a politikusok egymás közt elintézik az ország bajait, hanem az embereknek kell…..
rebeller 2012.03.23 14:51:58
Ahogy egy korábbi írásban elemeztük, az LMP és az MDF ugyanazért a szavazóbázisért küzd: a valaha volt SZDSZ szavazókért és az MSZP-ből kiszeretett szoclib értelmiségért. Az LMP-nek elemi érdeke, hogy támadja az MDF-et, míg az MDF számára az a hasznos…..
rebeller 2012.03.23 14:51:01
Párhuzamos univerzum igenis létezik. Az egyik Kedves Vezetőnk retináját kápráztatja álságos valójával, a másik, a szürkébb, nyomorúságosabb, hányingerkeltőbb meg a mi rögvalóságunk. Talán nem kell hangsúlyozni, hogy a két valóság nem is hasonlít egymásra. Csak a…..
rebeller 2012.03.23 14:48:02
2011. október 22-én – az MSZP-n belül egy éve létrejött Demokratikus Koalíció Platform első születésnapi ünnepségén – Gyurcsány Ferenc bejelentette, amire már mindenki számított: Demokratikus Koalíció Párt néven új, saját elmondása szerint baloldali,…..
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..