Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A net kukaca

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hetente jönnek útvonalas bejelentések, ezek feldolgozásával kissé lemaradtunk, most pótoljuk. A legnagyobb horderejű változás a Wizz hirtelen kivonulása Frankfurtból, de az sem kispálya, hogy ezer év után újra lesz fapados összeköttetés Budapestről a horvát tengerpartra. Mikonosz pedig kissé…..
A net kukaca 2020.02.13 17:56:20
@Brix: Ha minden paramétert összevetünk, akkor ez elég relatív. Kinek a pap, kinek a paplan...
A net kukaca 2020.02.13 15:28:47
@FILTOL: Ugyan miért??? A legkirályabb hely Szantorini után!
Az emberi hülyeség és korlátoltság rendkívül szerteágazó, ennek köszönhetően annak eredménye is sokrétűen mutatkozik meg a világban. Sajnálatos módon ezek az eredmények rendszerint katasztrófákat, elképesztő mértékű pusztításokat és feldolgozhatatlan veszteséget jelentenek. Ezekkel a turista is…..
Azt nem mondhatjuk, hogy senki sem látta jönni. Lassan egy éve beszédtéma Izlandon, hogy lanyhul a turizmus és kezdenek veszélyesen gyengén muzsikálni a helyi légitársaságok. Most eljött a vég a Wow-nak és az ország hatalmas dilemmával szembesül: az újabb gazdasági válság elkerülése érdekében minden…..
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
A net kukaca 2019.02.01 06:31:24
Sokkal rosszabb feltételei lesznek hamarosan a Wizz Air hitelkártyájának, tavasztól lényegében dupla annyi idő alatt lehet összeharácsolni egy ingyenjegyre valót, mint eddig. Várható volt, meglepően sokáig kitartottak az aranyévek. Személyes háttérrel kezdve: kábé 15 éve fogadtam meg, hogy a büdös…..
A net kukaca 2019.01.30 21:15:16
@Gyuri1122: Így van! Bosszuld meg, ne utazz velük és ne használd a kártyájukat! Nem lesz belőled profitjuk!
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
A net kukaca 2018.03.15 08:44:07
@Szzzz: :)))

Amúgy köteleztek rá valakit, hogy bemenjen? Vagy mindenki azért jár oda, hogy tudjon mit fikázni?
A net kukaca 2018.03.15 09:57:23
@bazzgeth: Így van! Mindenki maradjon otthon, aki hülye!

Mi csak azért megyünk be a váróba (azóta tagok vagyunk ott, amióta a Wright fivérek először szálltak a magasba), hogy az otthonról hozott szikkadt zsömlés teszkópárizsis minőségi szendvicsünket együk meg odabenn, miközben lesajnálva nézzük a kétpofára zabálós fapados hunparasztokat és a béjlízre gerjedő hunmacákat, mert ilyet az Emirates business bőrfoteljeiben úgysem látunk!
Régóta mondogatjuk, hogy a fapados és a nem fapados közti különbség akkor a legszembeötlőbb, ha valami baj van: késés, törlés, nem kell hozzá a cég hibája. Ilyenkor van aki segít az utasnak és van aki tesz rá magasról. Pár hete megtapasztaltuk, hogy mekkora különbség van ultra fapados és sima…..
Marokkói beszámolónk második részében eláruljuk, hogy tud orbitálisat szívni a magát rendkívül dörzsöltnek gondoló fapados turista. Van rosszabb annál, mint mikor mindenki neked akar „segíteni”. De az biztos, hogy aki eljut Marrákesbe, az Szavírát se hagyja ki. Végül pár fontos jótanács a Marokkóba…..
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
A net kukaca 2016.09.18 20:16:52
Általában akkor Aibnb-zünk, ha több napot vagyunk egy helyen, sokan vagyunk és kell főzni - vagy máskor is, ha megéri. Természetesen elfogadjuk, hogy az olcsó szállás esetenként lemondással, kompromisszmokkal jár, de még így is arculcsapásként ért a legutóbbi, athéni airbnb-s kéró. Jaj, de tuti, 80…..
Nem elérhetetlen már a Francia Riviéra a fapados turista számára, s egy különösen jól választott időponttal még a tutibbnál is tutibb látványban lehet részünk. A táj töpec, minden nagyon rendezett, májusban pedig bele lehet lesni például a monacói F1-es nagydíj készülődéseibe is. A hercegség persze…..
Mi kérünk elnézést, valóban azt ígértük, hogy majd kipróbáljuk a szépen beharangozott új minibuszt és utána írunk róla. De ne vicceljünk már, olyan drága, hogy inkább repülünk egy kört abból a pénzből, amit erre költenénk. Meg amúgy se túlságosan komáljuk, ha egy szolgáltató eldugja az alapvető…..
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
A net kukaca 2015.12.20 18:19:21
@Kánikula: mint ahogy a csomag esetében is azt teszik, amit a Wizz kér tőlük (az más kérdés, hogy milyen stílusban). Az ingyen priority akkor is jól esett, akárki is adta, szép gesztus!
Amikor a légitársaságok nagy hűhót csapnak egy-egy akciójuk mellé, az jó, ha már elsőre gyanús. Akkor is, ha minden jegyre 20 százalék kedvezményt ígérnek, mint most a Wizz Air. Persze el lehet csípni ilyenkor kimondottan jó árakat, de a profik inkább az agyonpromózott akciókon…..
A görög csőd egyértelmű hatása, hogy a visszamondott utak és a csökkenő foglalások miatt komoly esésnek indultak a repjegyárak és a szállásoknál is hasonlóra lehet számítani. Most érdemes görög nyaralást tervezni-szervezni, last minute is vannak olcsó fapados jegyek…..
http://www.anetkukaca.hu/ Utazni jó! Olcsón még jobb! Tippek, élmények, csak saját forrásból! Valamint egyéb érdekes és vicces dolgok! Elköltöztünk, az új címünk: http://www.anetkukaca.hu/ Frissítsd a könyvjelzőidet!      ..