Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acchan

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat foglalkoztam mostanság tenger nélküli tengernagyunkkal, ezért írok valami másról is. Bár ha belegondolok, a magzatpolitika is nemzetpolitika.Isten mentse meg lelkemet attól, hogy az abortuszt hirdessem vagy támogassam, különösen a "Néma Sikoly" című film után,…..
Acchan 2012.05.25 18:53:03
@:{) MIKI (}:: Szerintem ilyet senki nem érdemel.
Acchan 2012.05.26 12:44:16
@:{) MIKI (}:: Értelek, de az a baj, hogy nem a férfit éri a csapás, hanem a nőt. A nő esik át a műtéten, ő reszkírozza a későbbi meddőséget és neki kell egy csomó idegen mindenféle kínos kérdésére válaszolnia. A nőt a kórházban akár egy terhes kismamákkal teli kórterembe is betehetik, ezt is el kell viselnie. Az sem lehet valami jó érzés, hogy elveszítette a magzatát.

Azért sok esetben nem felelőtlenségről van szó, vagy ha éppen arról, akkor nem csak egy emberéről - mégis csak az egyikükön kérik számon, csak az egyik a szenvedő alanya a folyamatnak. És más férfiak a legtermészetesebb módon totál leegyszerűsítve alkotnak erről az egészről véleményt.

Szerinted az önző bunkó megérdemli, mégsem ő kapja a büntetést a mulasztásáért, hanem a nő és egy teljesen ártatlan kis magzat.
Valószínűleg én is magam alatt lennék a helyükben, így továbbtanulni gyakorta lehetetlen lesz. Persze nem feledem, a fenének kell ennyi bölcsész, a bölcsész területek másodképzésnek jók, de akkor miért nem rögtön az elején teszik vonzóvá a szakmunkásképzést és könnyítik…..
Leszögezném, örülnék neki, ha nem lennék kikiáltva buzikirálynak (itt egy rögtönzött fotó, tiszta homo sztereotípia), mint mondani szoktam, a hajléktalanellátásban sem azért dolgozom, mert hajléktalan voltam/vagyok, a Pride-ról sem azért írok, mert olyan hú de nagyon…..
Acchan 2012.04.07 20:47:58
@KoNor_engineer:

"Egy ilyen beteges világban elég kemény lesz majd rendes szülőként helytállni. :-("
Az a baj, hogy nem egy polgármesterrel találkoztam, akik úgy gondolkoznak, mint te. A választások előtt elmennek még a templomba is büdös cigányozni, majd tesznek a gettóban is egy kört (a büdös cigányok között) új utakat és munkahelyeket ígérni. Ha kell, előveszik a buzizást, vagy a zsidózást, mikor milyen réteghez szólnak. A sikerért, a szavazatokért, a pénzért bármit.
Egyszer érném meg, hogy a tolerancia, a kölcsönös tisztelet és megbecsülés lenne a "trendi", nem pedig a gyűlölet.

Egyébként lefogadom, hogy ismét engedélyezni fogják a felvonulást - ez csak a szokásos erőfitogtatás. Minden évben ez van.
Lemondott Schmidt Pál. Igaz, beszédében továbbra is opponenseit és az egyetem bizottságát, valamint politikai ellenfeleit bírálta, de legalább megtette az egyetlen vállalható döntést. Különös bája volt annak, ahogyan Kövér László az MSZP frakció méltatlanságáról…..
A mai napon megtapasztaltam nem csak én, hanem kedves kollégáim is, hogy Schiffer egy utolsó szemétláda a pártjával együtt, mert el akarja venni a nyugdíjasok ingyenes utazását. Jah, borzasztó, csak tudnám ez milyen jogon járt eddig, a 6 év alatti gyerekek esete oké, anyuka ölbe…..
Ma szerényen kis településemen ünnepeltem a legismertebb magyar szabadságharcot és emlékeztem arra, amit nem lehet feledni. A helyi speciális iskola tanulói és tanári kara egész korrekt műsort adtak, nem volt benne semmi aktuálpolitizálás, sőt, Dunavecse szerepe is szóba került a…..
Ki lehet ez a fáradhatatlan zsenge politikus palánta, aki máris Dajcstomi és Kocsis Máté babérjaira tör? Hogyan lehetséges, hogy kizárólag jogi tanulmányok elvégzése után (amit a mai felsőoktatási koncepcióval jó eséllyel csak költségtérítéses formában végezhetne, ha…..
        A Moldvai Csángó Oktatási Programot 11 éve megalapító, bővítő és működtető szervezet, a Moldvai Csángómagyarok Szövetsége (MCSMSZ) vezetősége 2012. január 30-án bejelentette, testületileg lemond, mivel a magyar kormány…..
A nagy sikerű ablak előtt táncolós videó óta eltelt évek űrjét überelhetetlen comeback-kel készül betölteni az ex-államfő. „Az előző klippet kicsit összecsaptuk, akkor még nem állt rendelkezésünkre profi világítástechnika és Canon 5D” – mondja Gyurcsány…..
Acchan 2012.01.28 17:02:37
Úgy látszik, a Jobbik rájött, hogy a parlamenti politizálás nem sok hívüket érdekli, ezért ismét elővették a botránypolitizálás eszközét. Látom, van még a tarsolyukban, elvégre most nem a cigánylapot rántották elő. Megértem az euroszkepticizmusukat, elvégre a teljesen…..
Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.A Nők Lapja…..
Acchan 2012.01.13 21:16:55
@dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
Szerzői jog védi a dolgozatát.... XD A megboldogult kollégájáét is védte, vagy az nem érdekel senkit? Kokit meg sallert ennek is, meg az opponenseinek is. Visszamenőleges hatállyal. :P
Egy jóbarátom mondotta egyszer, ott ér véget a demokrácia, amikor a jegybank elnökét is a kormány adja. Itt még nem tartunk, de az alelnökök már Viktort szolgálják (ő jelöli ki őket) és nem tudni, ezeknek hármuknak milyen jogkörei lesznek. Ezt még megfejelték az IMF…..
Nem fér hozzá kétség. Viktorék még mindig nem dolgozták fel a kishitűvé tett nemzet 2002-es vereségén rágódik, ezért visszaható hatállyal megnyerik a 2002-es választást. Nem tudok másra következtetni az oldalt látható képből, mely az akkori eredményeket ábrázola az új…..
Acchan 2011.12.04 20:36:27
Ezt a cikket (és magát a blogot - közösségi újságírásról van szó) blogot ajánlom figyelmedbe:
www.gepnarancs.hu/2011/12/ha-jol-ertem-a-fidesz-valasztasi-csalasra-keszul/

"egy ellenzéki pártnak legalább 3-5 százalékkal több szavazatot kell szereznie, mint a Fidesznek" Hasta la vista, többpártrendszer...
Igen, ő ott oldalt családunk szeme fénye, Genghis Kan. Genghis hasonlóan szerencsés, mint Rogán Antal Krumplija, akinek ki lesz fizetve az ebadója, mivel családtag mindkét beagle. De kérdem én, mi lesz azon ártalmatlannak nyilvánított 6k-t és azon veszélyesnek kimondott 20k-s…..
Hát igen, 2010-ben csak az útvonalat rövidítették meg, aminek hatására a  vasketrecbe zárt kollektív coming-out nem "fertőzte gyermekeink erkölcsi létét". Az 1969-es Stonewall-i megmozdulás emlékekét felidéző menet ezzel zátonyra futott.A felvonulásra 2008 óta…..
Acchan 2011.02.16 00:45:16
Acchan 2011.02.20 15:05:18
A tojásdobálásról:

Gyűlöletbűncselekményekkel kapcsolatos esettanulmányok itt:
patent.org.hu/LMBT_emberi_jogok_2002-2007.pdf

És egy részletesebb, sokoldalúbb kutatás (interjúrészletekkel) itt:
www.hatter.hu/kiadvanyaink/lmbtkutatas2007

@WanGood:
A homoszexuális szó pöttyet elavult (1800-as évek végén született), persze akkoriban korszakalkotónak számított, mivel max homályosan írták csak körül a jelenséget ("szodómia", "pererasztia", vagy "a bűn, amely miatt az Úr lerombolta Szodomát és Gomorrhát.").

A homoszexuális szóval az a legnagyobb gond ma már, h csak a szexualitásra utal, ezzel is kihegyezve ezeknek az embereknek a "másságát". Aki csak és kizárólag a homoszexuális szót használja (a meleget soha), az vitatja, h ezek az emberek családot is alapíthatnak, gyermeket vállalhatnak, lehetnek sikeresek az élet minden színterén a hálószoba négy falán kívül is.