Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nextexit

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
75 éve volt a Hősök tér történetének egyik legfontosabb eseménye: 1938 májusában tartották Magyarországon az Eucharisztikus Világkongresszust. Az akkori vezetés természetesen kihasználta a rendezvényben rejlő lehetőségeket, de aki azt hiszi, hogy valami semmi kis…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
nextexit 2013.02.28 16:05:43
@Mesterlövész:

szerintem inkább pihenj, fel sem tudod dolgozni, hogy miről van egyáltalán szó (kevés a RAM-od, öreg)
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
nextexit 2012.08.28 23:53:19
Timelord Villamosutazás 1943-ban 2012.08.26 08:23:00
1943-ban a Budapesti Székesfővárosi Közlekedési Rt. (Beszkárt) kalauzhiánnyal küszködött. A munkaerőhiány enyhítésére és a kalauzok munkájának gyorsítása céljából a vállalat átalakította a jegyrendszerét. 1943 augusztusában bevezették az ún. "előreváltási rendszert".  Ez azt jelentette, hogy az utas…..
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
nextexit 2012.08.26 15:01:59
@SzaszaG1:

kinek van több joga? Te miről beszélsz ember?

A cigányoknak rohadtul nincs több joga semmilyen téren. Több diplomás cigány barátom van és egyiknek sem volt még munkája. Mutatták az e-mail fiókjaikat... Naponta több tucatszor küldik el a cv-jüket. Egyrészt. Másrészt a bíróságok jó része a cigányokat automatice börtönbe utalják mindenért. Védőügyvédre nincs pénzük. Tegnap rendőrségi akció volt Pesten. Sok közúti ellenőrzés, igazoltatás. Több alkalommal is láttam az autóból, hogy kizárólag (!) cigányokat igazoltattak. Emiatt lenne több joguk? Kétlem. Inkább ennek ellenkezőjét tapasztalom.
nextexit 2012.08.26 17:14:38
@mallac:

A magyarok támadásait is jó lenne górcső alá venni, egybiteském.
Ma temették el Zwack Pétert! Először is, részvétünk a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek. Egy nagy embert veszített el a magyar közélet. Viszont amit a Kossuth Rádió tett a temetés kapcsán, az nagyon durva: Zwack Péter életéből csak a neki tetsző dolgokat mondta el. A…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta.  Nincs egy árva ember a torzs közt kelőben, nem vigad tömeg a nagy határ mezőben. Sátrak hűvösében tíz-tizenkét szolgahortyog, mintha legjobb rendin menne dolga. Hej, pedig üresen,…..
Két héten belül a második néger füvest lőtték le rendőrök Amerikában fényes nappal az utcán. Az első fickó valóban közveszélyes/zombi/terrorista lehetett, hiszen a Times Squaren kezdett paranoid ugrálásba egy ikeás konyhakéssel, miután kiszúrták, hogy füvet szívott. A…..
nextexit 2012.08.21 06:54:03
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
nextexit 2012.07.26 10:57:49
@ö...mikó?: Nézd, én nem állítom, hogy nálam az igazság, viszont megpróbálom higgadtan és tényszerűen kifejteni a véleményemet.

Nem védem a bűnöző, velem azonos etnokulturális csoport tagjait, de nem is szeretném, ha az esetleges megoldás irányába úgy indulnánk el "össztársadalmilag", hogy ilyen nyíltan és ostoba módon kollektivizálunk. Szerinted ez vezet eredményre? A gyűlölködés? Az igazságot ki kell mondani, igazad van. De nem lehetne ezt a fránya általánosítást kikerülni? Miért nem a bűnözők ellen hirdetsz harcot? Miért a cigányok ellen?
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..