Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoxa

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pistike! Tegnap miért hiányoztál az iskolából? - kérdezi a tanító néni.- Mert a nagypapát temettük.- Rendben van, de ez többet ne forduljon elő! Pistike! Tegnap miért hiányoztál az iskolából? - kérdezi a tanító néni.- Mert a nagypapát temettük.- Rendben van, de ez…..
Serbia Insajd A genovai vandálok 2010.10.13 17:20:00
Az olaszországi focihuligán balhé főkolomposa, Ivan Bogdanov. Ragadványneve: "Coi", a Crvena Zvezda "Ultra bojs" szurkolói csapatának tagja. Szerbiában jelenleg négy bűnvádi eljárás van ellene folyamatban. Verekedés miatti garázdasággal, könnyű testi sértés…..
Ezt is megéltük, a szép nagy G-s Google favicon átment egy lowercase új stílusú kék  kis g-be. Ez nem a g-pont... nem nem. (Vagy még nem) Nézzük milyen volt és milyen is lett:Az eredeti bázisa a "G"oogle a mostaninak ahogy nézem a Goo"g"le tehát az első…..
A fotóséták után újabb közös fotózásra hív az Indafotó! Egy új közösségi eseményt próbálnánk ki - ez pedig a Timeshooting. A Timeshooting "előnye", hogy a résztvevőknek nem kell egy időben egy helyen lenniük, lehetnek bárhol a világon. A lényeg, hogy egy előre…..