Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamuk

0 bejegyzést írt és 287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gazdagisztán Minilakás maxiáron 2015.06.01 06:40:00
OK, tudjuk, hogy London drága, meg azt is, hogy másként kell definiálni a drágaság fogalmát a brit fővárosban, mint mondjuk Budapesten – szóval mindezzel tisztában vagyunk, ezzel együtt is húzósnak érezzük, ha egy 40 négyzetméteres lakást 215 millió forintért…..
Pofozógéppé váltak a liberális és baloldali megmondóemberek. A mindig mindent jobban tudó média és a véleményvezérek sorra kapják a nagy pofonokat. Itthon és külföldön. Most épp Varsóban, Varsóból kaptak akkora pofont, hogy nagyon nehéz lesz a keserű ébredés után kimagyarázkodni az újabb…..
1885. március 29-én született Kosztolányi Dezső,  a magyar próza legjobbja, Thomas Mann kedvence. „Fáj, annyira igaz” – írta Mann Kosztolányinak, miután elolvasta a huszadik század legjobb magyar művészregényét, a Nero, a véres költőt. Mi is ilyen előszót szeretnénk az…..
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sem adott választ arra a kérdésre, hogyan is kell értelmezni a Fogócska utcai parkolóban kihelyezett táblát a mozgáskorlátozott személyt szállító járművekre vonatkozóan. Az egyirányú utca elején a merőleges parkoló végén található…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszteri kinevezésével végérvényesen új külpolitikai stratégiája lett hazánknak. A korábbi nyugatos, euroatlanti fókuszt ugyanis az új miniszterrel és a minden jel szerint jelentősen átalakuló apparátussal felváltotta egy keleties,…..
Lejuthatsz Siófokra fogalom nélkül, és eltölthetsz ott úgy néhány napot, hogy a strandon és a Petőfi sétányon kívül nem is néztél meg semmit (mondjuk azt meg ilyenkor pont nem érdemes), de dönthetsz úgy is, hogy kifacsarsz mindent a déli part legfontosabb településéből, és…..
Vasárnap késő este lezárult a „Ki legyen a főpolgármester-jelöltünk?” című baloldali rendezéssel forgatott bohózat egyik újabb fejezete. A korábbi, meglehetősen szerényen bútorozott politikai képességekkel rendelkező Falus Ferenc bedobta a képzeletbeli vörös…..
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
Tegnap a bíróság első fokon elutasította a TEK árvizes cikkünk miatt indított helyreigazítási keresetét. Minden pontban. De ezzel még nincs vége, az árvíz-saga folytatódik: a témában írt második cikk miatt is perelnek, és – biztos ami biztos - büntetőfeljelentést is tettek…..
A Disney népszerű revüsorozatában idén Lars von Trier legújabb, kétrészes filmjét dolgozzák fel. "A történetből, amely egy nő nimfomániássá válásáról szól, nem is volt olyan nehéz gyerekeknek szóló zenés-táncos jégrevüt készíteni" - nyilatkozta Doris Harrison,…..
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..
hacsaknem A nemzet választ? 2014.02.08 16:27:48
Úgy fest a dolog, hogy a Fidesz közvélemény kutatási adatokból kirajzolódó, fölényes, magabiztos előnye ellenére is nyugtalan Nemzeti Választási Iroda magától értetődően nemzeti küldetése és felelőssége teljes tudatában úgy döntött: semmit nem bíz a véletlenre.…..
Gennagyij Mikheev (Михеев Геннадий Александрович) a 90-es években egy moszkvai lapnál fotóriporterként dolgozott. Ebben az időszakban készültek ezek a képek: Forrás: http://warnet.ws/news/64204 Gennagyij Mikheev…..
no emisszió Perverz, mocskos elit 2014.02.06 07:13:39
Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot. A kérdés lassan az, vannak-e,…..
Pamuk 2014.02.06 13:57:45
A Homár letesztelte Misi járatát, és bár már csak a visszaútnál drágult a jegy, de 3000 forinttal többe kerül egy út, ha két személyre foglaltuk volna egyszerre, azzal szemben, mintha egyesével foglaltuk volna. Nála még az odaútnál is drágult. Bár lehet, hogy az első…..
Attila pontosan hallotta, amit mondtak, de nem rendreutasított, hanem még rá is kontrázott. Zsigerből. Ez következik a baloldal immár százéves tradíciójából: akasztatni. Mesterházy Attila még azt is el tudja szúrni, amit nem lehet. Most éppen az amúgy sem túl értékes…..