Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schild

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a városi temetőben futkostak, a vidékiben jobb lett volna, ha nem. a városiban újragyújtogattuk, ahány kialudt mécsest találtunk, mindet, a vidékiben az tolakodó lett volna. szandra kérdezgette tőlem, mindjárt sírok-e, elvárta, szerencsére, nagymama sírt egy keveset, és ez megnyugtatta. dzseni…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Szeretnék nem inni. Ennek minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól. A blogot három okból…..
schild 2016.12.29 16:27:21
@bbwd: szerintem Szeged :)
kisrigók itt nő fel 2016.06.01 11:13:29
kétcopfot csinálok reggel, szandra még mindig inkább a sámliról látja magát jól a tükörben, fogkrémet nyom, és beszél: - képzeld el, anya, hogy engem most visszavisztek a gyerekotthonba...- ne, kérlek, ne kelljen ezt most elképzelnem!- nem igazából, csak képzeld el!- nem akarom.- na, képzeld el,…..
kisrigók diszfázia 2016.02.13 23:42:00
- anya, elmesélhetem?- figyelek mondd!- képzeld el.... (nagy levegőt vesz, kifújja, még egyet vesz, még egyszer kifújja)- miről akarsz mesélni?- anya, képzeld el az oviban... (megint a levegők)- mi történt ma az oviban?- ... (a sóhajok)... nem tudom mondani.- miről akarsz mesélni? próbáld meg!- nem…..
Azt szeretem többek között Kolozsvárban, hogy minden nap ér valami meglepetés, valami jó dolog. Ma például találkoztam egy guatemalai sráccal a mosodában, és tök jót beszélgettünk. Tegnap mutattak itt egy nagyon jó fürdőhelyet, szaunával, pezsgőfürdővel, sókabinnal. Nagyon…..
schild 2011.04.15 22:38:10
Az imént összetalálkoztam véletlenül azokkal, akiknél 5 éve aludtunk Mónival. Csak egyszer találkoztunk 5 éve, de megismertem Csabit és az anyukáját, így odamentem hozzájuk az utcán. Aztán együtt mentünk egy darabon, és beszélgettünk. Kiderült, hogy Lillával, Csabi húgával…..
schild 2011.04.11 22:04:15
Gyulafehérváron a székesegyházat néztük meg. Mellette egy nagy ortodox templomot emeltek. Ez még a kis falvakban is így van, hogy a régi, elhanyagolt magyar templomok mellé egy új ortodox templomot tesznek. Kolozsváron is van két félig kész nagy ortodox bazilika, és országszerte…..
Tegnap megnéztem 5 év után ismét a botanikus kertet. Annyira megnyugtató itt lenni. Teszek be ismét akkor és most képet, és egy képet az egyik melegházból. Olyan szép tavaszi idő van itt, pulcsis idő.Ma csak suliban voltam, vettem tavaszi kabátot, takarítottam, és tanultam…..
A tavasz a nagy feltöltődés időszaka, ez a jelenet meg olyan...feltöltődős... Paul Newman bringázni viszi Katharina Ross-t a Butch Cassidy és a Sundance kölyök című 1969-es filmben. Sundance! ..
Igen nagy érdeklődést váltott ki a blog átadással kapcsolatos felhívásom, mellyel kapcsolatban hamarosan döntésre viszem a dolgot, de most következzen egy újabb bejegyzés, hogy az olvasók se unatkozzanak.Történetem azt hiszem nagyon is általános, és így sok embert érint. Párom…..
schild 2011.03.10 07:42:46
A szombati nap az csak úgy elment, filmeztünk, beszélgettünk. Egy török erasmusossal elmentem egy török étterembe. Az étterem falán sok történelmi személyiség képe volt, így persze itt is megvolt a közös téma, a történelmi dolgok, meg a jövevényszavak. Nem tudom pontosan, mit…..
Tegnap egy egyetemi játékklubban voltam, ahol az angol Scrabble után, székely ektivitiztem, többnyire székelyekkel. Ez hatalmas élmény volt, főleg, amikor ki kellett találni a hutyurut, a kerenbabázik kifejezést, vagy le kellett rajzolni a rángát, ami szerelővas, de ezt magyarul sem…..
Szép város Kolozsvár Jó dolgok 2011.02.15 16:27:00
Nem akarok mindig mindent kritizálni, nyilván könnyebb a hibákat észre venni. Ezért beteszek egy pozitív képet is. A Fő téren van egy korcsolyapálya, és amikor eljöttem előtte, csak egy "felhasználója" volt (és itt nem azt akarom kiemelni, hogy csak egy valaki…..
schild 2011.02.15 19:03:38
@Ritke: Alap! Ha már ott a nyugdíjasok is nyomják! Ne hozz ránk szégyent. :)
Szép város Kolozsvár Krónika 2011.02.15 15:46:00
A Krónika alapvetően, és ez egyértelmű, az erdélyi magyarokkal foglalkozik. Kettő cikket találtam benne, ami Magyarországgal kapcsolatos, és azok is Orbán Viktorról szólnak, pozitív megközelítésben.Ezen kívül egy MTV oldal található az újságban, ahol a csatorna műsoraira…..
Szép város Kolozsvár Szabadság 2011.02.15 16:12:00
A Szabadságban csak egy Magyarországgal kapcsolatos hírt találtam, az is az Autó-motor résznél. A Mercedes gyárról számolnak be.Ebben az újságban van állandó Nyelvművelő rovat, és címlapon szerepel egy magyar nyelv és irodalom verseny beszámolója.Egy hosszú cikk foglalkozik a…..