Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hachi_88

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Hachi_88 2015.04.02 22:20:10
@Mók_Ica: Van még remény :D
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
Hachi_88 2015.03.17 22:48:36
@Zoe_the_Genius: Hát. ez lenne a jobbik eset. De nem tudtam eldönteni, hogy részeg és azért csinálta, vagy szimplán élvezi, hogy itt ez a szerencsétlen Milán gyerek, vele jól lehet "bábozni", akkor kavarjuk meg egy kicsit a dolgokat. Az előbbit meg tudnám érteni, az utóbbit tőle pont nem vártam volna, bár ez egy játék ugyebár...
Hachi_88 2015.03.17 22:55:03
@gólyamajom: Gergőtől valahogy engem is kiráz a hideg, főleg amikor megszólal. Pedig tényleg nem hülye a srác, nem is csúnya, és mégis...
Hachi_88 2015.03.17 22:57:53
@Zoe_the_Genius: Snjezi jó arcnak tűnik, határozott, de már látom, hogy ezek után őt is ki fogják utálni. Valahogy mindig az aktuális "kedvencem" jár így xD
Peti meg Apolka mondjuk még jól bírják.
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Hachi_88 2015.03.13 21:11:44
@ipari ivógéptanács: Peti nekem pl. az egyik kedvencem a játékból, értelmes, emberi, bírom

Mariann nagyon vicces volt ezzel a beszólással a ceremónián, még humora is van :)
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Hachi_88 2015.03.11 20:05:38
Hachi_88 2015.03.11 20:10:33
webszavazo.com/user.php?poll=view&poll_text=16118 csináltam egy szavazást a fiúkról is. Bár lehet, hogy itt kettőre is kattintok :)
Hachi_88 2015.03.11 20:20:11
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @kismalacka: :( :( nekem megjeleníti, remélem, nem azért, mert rossz a vírusirtóm xD Kár, hogy nem müxik... pedig poén lett volna látni egy statisztikát a kommentelők közt :)
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
Következzen a hét második felének krónikája: Szerdán bevettem magam a konyhába. Sütöttem kenyeret, főztem magam 3 fogásos ebédet: krumplileves, paradicsomos hal, tészta, tejberizs. Felszereltem a konyhát mindenféle fűszerekkel. Délután találkozóm volt Isabellel, Clairerel,…..