Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlickRick

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap újabb potenciális tesztalanyok után kutattam a neten, amikor ráakadtam egy Magyarországon igen ritkának számító Zündappra, mégpedig valamelyik hirdetőoldalon. Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel, aki bár nyilván inkább vevők, mint kocabloggerek hívására számított, de…..
Gyorsan beönteni egy dolog... Tavaly óta puhítjuk Magic Karcsit, hogy végre csináljunk valamit Mentosszal és kólával, mert működik a dolog. Sajnos időközben annyira kimaxolták a témát, hogy Mentos-ruhába öltözött ember is merült már a ragacsos nedűbe, így hamar elengedtük…..
SlickRick 2014.10.10 19:26:25
@Tomchy: Végigpróbáltam már mindent elhiheted. Folyamatosan azt írja hogy a letöltés elindult bla bla bla. Ugyanazt mint folyamatosan két éve. Néha jó de utána megint elromlik. Lehet flash vagy valami de alapból is az inda eléggé sz*r. Miért nem tudják feltölteni ezeket youtubera? Ok a totalcar is indexes mint az indavideo de akkoris...
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Az "elveszett poén" videóban már felolvastam pár részletet az "Afrika sötét titkai" című játék kézikönyvéből.Ilyen durva kézikönyvet még nem láttam. De komolyan. Ha valaki tudja ezt überelni, küldjön egy mailt.Még sosem láttam, hogy egy kéziköny elején…..
SlickRick 2007.09.02 00:27:29
www.youtube.com/watch?v=pDjaP4dl8N8
Légyszi nézzétek meg a filmünket!!
Véleményeket ide vagy Youtube commentbe!
Előre is THX