Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édes élet

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha jól emlékszem, már említettem, hogy nem igazán tartom okos ötletnek bízni abban, hogy az úgynevezett "szociális háló" elkap minket(és nem csak azért mert lukasabb, mint az ementáli…). Nem csak az én korosztályomat(20-30 között) de már a szüleim…..
Tizenöt helyett harminc évre titkosította az Országgyűlés a paksi atomerőmű-beruházás szerződéseit kedden. Megkerestük Aszódi Attilát, a paksi bővítés beruházásáért felelős kormánybiztost, hogy elmagyarázza a titkosítás meghosszabbításának indokait. Aszódi szerint…..
édes élet 2016.02.18 11:26:33
@Sir Galád: Mindent annak kell hívni ,ami....
A média próbálja a föld alá seperni, de egyre inkább valószínűsíthető, hogy egy teljes korrupciós hálózat alatt rezeg a léc. Az amerikai politikai döntéshozóknak, már lassan három éve tudomása van arról, hogy áfacsalók mérgezik a magyarországi étolajpiacot, jelentős…..
Valamikor a múlt héten megjött a Podiart talpbetét. Döbbenetes élmény volt, hogy amint betettem a cipőmbe, és belebújtam, azonnal hatott. Ugyanis abban pillanatban elfelejtetem az eredeti bajomat, mert egyből mindenhol máshol fájt. A tényekkel nem lehet vitatkozni, a dolog tényleg…..
Tegnap a Város Mindenkié tüntetésén mondta el Erdős Virág a Na most akkor című versét. Mi pedig megkérdeztük a költőt, hogy kirakhatnánk-e ide a költeményt, szerencsére igent mondott, úgyhogy lent olvashatjátok:Kép: http://www.erdosvirag.hu/ mondjátok meg nagyokosok, mi…..
Brit tudósok csoportja felkészült arra, hogy három kilométer mély lyukat fúrjon az Antarktisz jegébe: a sarkkutatók azt remélik, hogy elérnek egy ősi tavat, melyben eddig ismeretlen fajokat is felfedezhetnek. A Nyugat-Antarktisz területén lévő Ellsworth-tó minimum 125 ezer, de az is…..
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..
Kedves Résztvevők! Jogászként mondom ennek a mintegy 2 milliós tömegnek, hogy messze nem csak a magánnyugdíjpénztári tagdíjakról van szó. Arról van szó, hogy eljutottunk egy olyan állapotba, amikor egyetlen politikai erő rendelkezik akkora hatalommal, hogy lényegében bármit meg…..