Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bebibaba

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
Lilla egyik kedvenc filmje a Gyűrűk Ura. Bár az egész szereplőgárda szimpatikus volt neki, mégis a főszereplő, Frodo állt hozzá a legközelebb. Olyannyira, hogy a kékszemű és fürtös hajú filmsztár életét minden médiaforráson keresztül igyekezett nyomon követni, gyűjtött…..
A keresgélés már a kislány gyermekkorában meghatározóvá vált. Egyszer, egy iskolai szűrés keretében ahogy várakozott arra, hogy rá kerüljön a sor, enyhe bizsergés és izgalom fogta el. Nem tudta mit várjon ettől az egésztől, így az ismeretlentől való félelem kerítette…..
Lilla ült a padban, és körmölte az órán elhangzottakat. Hetedik osztályos kisiskolásként nem sok gondja akadt az élettel, nem volt más dolga mint az önfeledt játék, és a tanulás. Vagyis szerette volna, ha így lenne, de nem így volt. Már kisgyermek korában hatalmas megfelelési…..
A lány ült a kocsiban és nem szólt. Száguldottak a Város felé, mint azt tették már oly sokszor. A Farkas sem szólt, de belül, ott legbelül mindig megszólalt, mint ahogy teszi ezt oly sokszor. Akkor még Kisfarkasként funkcionált, és szépen lassan mintha Farkassá érne. Ezek…..
Na jó, akkor azzal kezdem, hogy OK, elfogadom, hogy az összes problémát én magam generálom. Tehát úgy is fogalmazhatunk, hogy ez az egész szorongósdi egy rossz szokás, egy tanult elem, ami nagyon mélyen bevésődött az első pánikrohamok által/óta.Rendben van, hát ezek a pánik…..