Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patafix

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
patafix 2011.04.08 14:53:00
@Lall-R: Pejkó Ádám
hogyvolt VV4 - 4X62 2011.02.15 14:15:00
Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet…..
patafix 2011.02.15 16:27:48
@Somaka
Na elmentek most már a fenébe mind, ti Éva rajongó, cigányozó barmok!

Kezdjük ott, hogy az Éva olyan talajrészeg volt, hogy állni is nehezen tudott. Hangosan szidta már akkor is a mellette fekvő Jerzy-t, amikor mindenki aludni próbált. Aztán mikor emiatt az rászólt, akkor indult az idegbeteg, elmebajos monológja, amelyben mindenkit elküldött a krva anyjába.
Persze mikor őt zavarják meg a du. kettőig való alvásban, akkor úgy tűnik szerintetek szintén neki van igaza és teljességgel indokolt, hogy akkor is köcsögözzön, fszozzon mindenkit. Mert hát ő ilyen, szegénykém, neki ki kell adnia magából...

És nem tudta befogni a rongyos pofáját akkor sem, mikor már mindenki csak erre kérte, mondta, mondta, mit mondta?, ordította tovább a tirpák, mocskos ostobaságait.

Gigi erre kiment a szobából, mert gondolom addigra már ő is úgy érezte, hogy ha nem lép le, akkor megöli. Kiment a nyugiszobába, mivel máshova nem mehetett. Mikor Béci látta milyen idegbajos, megkérdezte mi van, erre elmondta, de nem kérte Bécit arra, hogy védje meg, sőt, még lebeszélni próbálta róla.

Nagyon helyes, hogy végre valaki legalább megkísérli helyre tenni ezt a büdös, repedtsarkú, ideggyenge, skizofrén ribancot.

Érdekes módon, mikor Béci beért a szobába, elhallgatott az a pcsa és úgy be volt szarva, hogy meg sem mert mukkanni.

Mikor rájött, hogy megint sikerült arra a pöcegödör szintre süllyednie, ahol általában élni a nyamvadt életét és ahonnan csak nagy erőfeszítések árán sikerül néha órákra kimásznia, akkor kérte Alekoszt, hogy segítsen neki bocsánatot kérni. Mert az már nem megy neki egyedül, akkor már nem olyan krva bátor.

Aztán csodálkozott, hogy a kutya nem kíváncsi a 6438. bocsánatkérésére. Előbb kellene gondolkodni, de hát erre teljességgel képtelen.

Kit érdekel mit csinált a Gigi vagy a Béci, vagy az a hülyegyerek Jerzy? Ti azzal foglalkoztok ki milyen csúnyán nézett a másikra, miközben ez a zárt osztályra való eszelős a sokadik ámokfutását követte el közben? Köpköd, anyázik, artikulálatlan hangon üvölt?

Minden tiszteletem azoké, akik meg tudták állni, hogy ne kapjon egy bszott nagy sallert, mert ha rajtam múlott volna, már döglötten feküdne a hálóban.

Éva ugyan minősíthetetlen, de azért én megpróbálom: egy korlátolt, a szellemi és érzelmi hiányosságait agresszióval kompenzáló, betegesen irígy, rosszindulatú, igénytelen, ocsmány, szánalmas, gyenge, emberileg értéktelen, filléres krva.

A minimum az lenne, hogy valami büntetést kap a köpködés miatt, nem még közös éjszakát a pasijával Valentin nap alkalmából! Bár az is megérdemli, ha ezzel a topronggyal mutatkozik.

Ha valaha találkozom vele a Villán kívül, simán csak le fogom köpni, egy "rohadt, büdös, repedtsarkú krva" kiáltás mellett, ahogy ő csinálja. Mert, hát Istenem, én ilyen vagyok!
patafix 2011.02.15 16:49:06
@gastro vazze:
Na végre, valaki!
patafix 2011.02.15 17:01:40
@-Sarq-:
:D