Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriptonitboy

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
kriptonitboy 2011.11.25 00:55:02
vs.kocka Közérdekű közlemény 2011.03.10 18:22:00
Mivel mind Kriptonitboy mind Jabberwocky nagyon elfoglalt lesz a hétvégén (SÖR), a mostani fogadás elmarad, de ne aggódjatok, mert a jövőhéten egy hétközbeni totóval köszörüljük ki ezt a csorbát!Úgyhogy ne szomorkodjatok, ne búsuljatok, ne zokogjatok!u.i.: a foci szar..
Annyi reklamáló levelet kaptunk tőletek az elmúlt másfél percben, mint Nick Carter a B.S.B. felbomlása után, illetve azért egy kicsivel többet. Ezeket igyekszünk minél hamarabb feldolgozni, szortírozni, majd megválaszolni valamennyit. Vállalkozásunk nehézségétől Don Quijote is…..
vs.kocka Szitakötő 2011.03.07 15:52:00
Viharos gyorsasággal telt el a hétvége, ennek megfelelően hasonló fürgeséggel jön a sportfogadással foglalkozó blogtörténelem legolvasottabb írása. Kiértékeljük, megmagyarázzuk, kárörvendünk, bevezetünk egy új címet, és persze dühöngünk. Bár egy sasszé esszé…..
vs.kocka Kocka úr 2011.03.04 18:23:00
Igen, én vagyok az. 50, azaz ötven magyar forintba kerültem a kecskeméti Alföld áruház játékosztályán. Szerencsétlen gazdámra ugyan furán néztek, hogy miért válogat annyit, elvégre dobókocka dobókocka gondolhatják a szűklátókörűek csimborasszóján leledző…..
vs.kocka Vitorlát bontunk 2011.02.15 16:07:00
első drága olvasóink. ez itten egy kísérlet jegyzőkönyve. mivel valószínűleg a kis e-mail miatt kattintottatok ide ( hacsak nem a vakszerencse vezérelt ) tudjátok kik vagyunk. azt viszont, hogy mire vállalkoztunk, még nem. egyelőre... Történt pedig, hogy ártatlannak induló…..
kriptonitboy 2011.02.17 09:06:47
@stécé:
kedves Uram!
a kő papír olló nem tisztán a véletlen műve, elvégre te találod ki, mit mutatsz, nem?
kriptonitboy 2011.02.17 12:45:01
@Sróf mester:
kimoderálhatnálak
mert megtehetem :)
de nem fogom, mert akkor elveszítjük az olvasóink felét. igen, a nyereményt természetesen maj'látjuk alapon elosztjuk
mondjuk erre ne nagyon kalkulálj. nem mondom, valószínűleg milliomokat fogunk hozni, de mi van ha mégse?
állítólag volt már ilyen
kriptonitboy 2011.02.17 18:57:13
@Sróf mester:
drága uram!
maximálisan igazad van, ezért jabber pajtás nem fog dobálózni semmifél kockával.

a kő-papír-ollóról meg elég annyit megjegyeznünk, hogy jabberpajtással eltöltöttünk egy hangulatos kis délelőttöt az Ibolya eszpresszóban, ahol vmi Zeicmann, Steimann, nem is tudom, de hosszasan agitált a kő-papír-olló világbajnokság izgalmai mellett. és azóta is lezáratlan maradt a kérdés: "honnan vette elő azt a követ??? "mert ugye a hülye amerikai ( mutat a halántékára ) azt hitte, hogy olló jön, de NEM. elővett egy követ. ( szűkül a homloka ) honnan vette elő azt a követ? honnan?"