Regisztráció Blogot indítok
Adatok
High Style Blog

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt már sokan tudjátok zsűri tagja voltam Haberland Attila és Anh Tuan mellett a Metropol által szervezett Karl Lagerfeld stílusverseny magyarországi döntőjének. A kampány itthoni szervezője Borókai Fanni kijutott a nagy napra, ahol a győztes Lagerfelddel közösen szerkesztette…..
p { margin-bottom: 0.08in; } A Miu Miu nemrég ikonikus táskáit készítette el kicsi charm formájában. A táskák tündériek, imádnék egy ilyen kulcstartót vagy táskadíszt, ami feldobná a hétköznapjaimat. A probléma csupán annyi, hogy a miniatűr táskákat olyannyira…..
Igen, a kérdésfelvetés legalébb olyan fura, mint a tegnap este megrendezett NSPCC Szürrealista bál, ahol Lulu Guinness egy kék-zöld papagájos fejfedőben jelent meg, amelyet -stílusosan-egy kalicka kézitáskával egészített ki. Erre tényleg a szürreális a legmegfelelőbb…..
High Style Blog 2011.03.19 13:39:25
Minden alkalommal lenyűgöznek Iris van Herpen szoborszerű alkotásai, amelyek túlmutatnak a szabászati megoldásokon és trendeken, műalkotássá emelve az öltözködést. A modern couture-t ötvözi futurisztikus megoldásokkal, elképesztően aprólékos kidolgozással és különleges…..
High Style Blog 2011.03.12 11:11:18
Van, akit vulkanikus maradványokra, engem pedig arra emlékeztet, mintha egy csapat régész által feltárt területen találták volna meg letűnt civilizációk viseleteként. Az igazság persze ettől távol van: a lent látható különleges darabokat Eily O'Connell ír tervező készítette.…..
OurFashion 3 2011.02.25 14:19:00
Pontosan 3 éve született meg az OurFashion blog, és vele együtt az első bejegyzés. Azóta rengeteg minden történt a bloggal (dizájnt váltottunk, levelekre válaszoltunk, kaptunk kritikát, dícséretet és közben rendületlenül írtunk) és persze velünk is.Érzelgős számvetés…..
High Style Blog 2011.02.25 14:57:20
A legutóbbi Je Suis Belle és Alberta Feretti összehasonlítás után nagy kedvet kaptam további érdekes magyar és külföldi darabok megmérettetésére. Nagyon érdekel, hogy Ti  hogy vélekedtek e felől. Ma a Kepp Showroom csodás cipőjét és egy Alexander Wang kreációt állítok…..
Már csak két hét és itt a tavasz - legalábbis a naptár szerint, így itt az ideje azon gondolkodni, hogy mivel frissítjük fel a ruhatárunkat. Ha lottó ötösöm lenne, én biztosan Alexander McQueen táskával kezdeném ezt, nem is eggyel, hanem a nagy, fekete, inkább hétköznapra…..