Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tintás Bárnsz

8 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ras2 Gyurcsánnyal tüntetni? 2013.01.13 16:51:01
Ez a bejegyzés sajnálatos módon csak elméleti állásfoglalás, minthogy az előző bejegyzésben érintett kérdéskör (lásd még szenilitás) folytán két órával korábban mentem a Lendvay utcába, ahol csak a Fidesz bayerzsoltos ronwerberes transzparensét csodálhattam meg. De - mint…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Tintás Bárnsz 2013.01.08 19:59:37
Bayernek, mint a témával kapcsolatban általában, most is minden szava igaz. A cigányok nagy része tolvaj, rabló, erőszaktevő, lincselő, gyilkos állat, vagy potenciálisan az. Többségük egyszerűen nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik megkülönböztetik az embert az állattól. Analfabéta, vérfertőző, dögevő primitív ösztönlények, akik bármikor, bárhol elveszik azt, amit éppen megkívánnak és ha ebben akadályoztatva érzik magukat, akkor ölnek. Lehetne itt ezt még cizellálni, meg hozni a példák ezreit, meg az okokat keresni, de felesleges, hiszen ezt ma már a hülye is pontosan tudja, látja, tapasztalja. Éppen ezért, aki ennek ellentmond az szimplán hazudik, és a gyilkos paraziták cinkosa. Pont.
Ami viszont még ennél is sokatmondóbb, az például ez a videó:
www.facebook.com/photo.php?v=177879875587314
A borsodi cigányvajda (a hazai cigányság egyik első embere!) gyakorlatilag ugyanazt mondja, amit Bayer, miközben az ország 2 teljhatalmú vezetője néhány méterre tőle a fejét fogva, szemlesütve hallgatja. Beszédes kép, benne van minden. Ők azok, akiknek a pozíciójuknál fogva nemcsak feladata, de kutya kötelessége lenne, hogy megoldják, vagy legalábbis minden tőlük telhető módon próbálják megoldani a helyzetet. Ehelyett ők inkább az européer polkorrektség jegyében befogják a fülüket, a szemüket, gyáván kussolnak és továbbra sem tesznek semmit. A miniszterelnök, meg a belügyminiszter. Illetve dehogynem tesznek: azokat támadják már sokadszorra, akik kimondják a mindenki számára nyilvánvaló igazságot. Ha valakinek esetleg maradt még bármi illúziója a probléma súlyával és a nemzeti ügyek kormányának hozzáállásával kapcsolatban, annak különösen ajánlom ezt a videót.
A lényeg: a helyzet már nem kezelhető, nincs aki merné, tudná, akarná kezelni. Ezért el fog jönni az a pillanat, amikor választanunk kell, hogy ők, vagy mi. A kérdés már csak az, hogy mikor. De minél később, annál drasztikusabb lépésekre lesz szükség annak érdekében, hogy megvédjük a magunk és a gyerekeink életét, tulajdonát, a hazánkat, meg úgy általában a civilizációnkat. Addig pedig jobb híján, illetve választott vezetőinknek hála nincs más dolgunk, mint számolni az újabb és újabb áldozatokat és reménykedni, hogy nem mi leszünk a következők (hanem mondjuk a cinkos tüntetgető áljogvédő szarháziak valamelyike, vagy egy közeli hozzátartozójuk).
Tintás Bárnsz 2013.01.08 22:45:50
@wilson77: wilson, te még provokátornak is pancser vagy :)
Proszektúra Bayer Zsolt reterátja 2013.01.08 13:36:42
Mint az utólagos magyarázkodásokból tudjuk, Gyöngyösi Márton nem úgy gondolta, ahogy mondta. Most pedig Bayer Zsolt magyarázkodik Tényleg mi legyen? című glosszájában. Ő sem úgy gondolta azt a megoldást azonnal bárhogyan, ahogy a gonosz ellenségei állítják, hogy ő hogy…..
Tintás Bárnsz 2013.01.08 19:49:37
Bayernek, a témával kapcsolatban általában, most is minden szava igaz. A cigányok nagy része tolvaj, rabló, erőszaktevő, lincselő, gyilkos állat, vagy potenciálisan az. Többségük egyszerűen nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik megkülönböztetik az embert az állattól. Analfabéta, vérfertőző, dögevő primitív ösztönlények, akik bármikor, bárhol elveszik azt, amit éppen megkívánnak és ha ebben akadályoztatva érzik magukat, akkor ölnek. Lehetne itt ezt még cizellálni, meg hozni a példák ezreit, meg az okokat keresni, de felesleges, hiszen ezt ma már a hülye is pontosan tudja, látja, tapasztalja. Éppen ezért, aki ennek ellentmond az szimplán hazudik, és a gyilkos paraziták cinkosa. Pont.

Ami viszont még ennél is sokatmondóbb, az például ez a videó

A borsodi cigányvajda (a hazai cigányság egyik első embere!) gyakorlatilag ugyanazt mondja, amit Bayer, miközben az ország 2 teljhatalmú vezetője néhány méterre tőle a fejét fogva, szemlesütve hallgatja. Beszédes kép, benne van minden. Ők azok, akiknek a pozíciójuknál fogva nemcsak feladata, de kutya kötelessége lenne, hogy megoldják, vagy legalábbis minden tőlük telhető módon próbálják megoldani a helyzetet. Ehelyett ők inkább az européer polkorrektség jegyében befogják a fülüket, a szemüket, gyáván kussolnak és továbbra sem tesznek semmit. A miniszterelnök, meg a belügyminiszter. Illetve dehogynem tesznek: azokat támadják már sokadszorra, akik kimondják a mindenki számára nyilvánvaló igazságot. Ha valakinek esetleg maradt még bármi illúziója a probléma súlyával és a nemzeti ügyek kormányának hozzáállásával kapcsolatban, annak különösen ajánlom ezt a videót.

A lényeg: a helyzet már nem kezelhető, nincs aki merné, tudná, akarná kezelni. Ezért el fog jönni az a pillanat, amikor választanunk kell, hogy ők, vagy mi. A kérdés már csak az, hogy mikor. De minél később, annál drasztikusabb lépésekre lesz szükség annak érdekében, hogy megvédjük a magunk és a gyerekeink életét, tulajdonát, a hazánkat, meg úgy általában a civilizációnkat. Addig pedig jobb híján, illetve választott vezetőinknek hála nincs más dolgunk, mint számolni az újabb és újabb áldozatokat és reménykedni, hogy nem mi leszünk a következők.

Boldog „Új” Évet mindenkinek!
Tintás-blog Véleményvezér... 2013.01.08 15:35:06
Cigányaink nem vártak sokat az újévben, néhány óra elég volt egy újabb hátborzongató rémtetthez. Ahogy nem vártak sokat az őket mindig mentegető jogvédőink sem és bőszen nekiestek a történtek kapcsán érthetetlen módon felháborodó, szalonképtelen rasszistáknak. Ami valljuk…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
Tintás Bárnsz 2012.08.30 16:00:00
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Tintás Bárnsz 2012.08.27 14:34:09
Hííííj de kellett ez a „csatárybácsizás” a végére, nehogy véletlen elfelejtsük melyik blogot is olvassuk. De most akkor ezzel mit is akarsz mondani? Hogy mivel csatárybácsi úgysem fog a kassai zsidók deportálásáért megfelelő büntetést kapni (főleg arra tekintettel, hogy az eljárás végét sanszosan meg sem fogja érni szerencsétlen), ezért inkább nézzük el rezesovának is ezt a 4 embert, hiszen mi az a csatáry által sajátkezűleg legyilkolt 1.200.000.000 zsidóhoz képest, a 2 büntetés úgysem lehet arányos. Jól értem, hogy ezt sugallja a kérdésed? Vagy egyáltalán mi köze a 2 esetnek egymáshoz? Milyen ostoba, beteg, degenerált értékrend alapján lehet egyáltalán egy napon említeni ezt a két dolgot? Ennyi erővel akkor nyissuk ki a börtönöket, hiszen pl még a tanárlincselő cigányok is csupán szelíd, galamblelkű humanisták mondjuk sztálinhoz képest, akit ráadásul még csak el sem ítélt soha senki…
Azon hogy menetrend szerint jön ez az ócska, unalmas maszatolás, hogy „tökmindegy, hogy szlovák, vagy felvidéki magyar, vagy bantunéger, meg különben is aki ezt feszegeti az kollektívanbűnös nácifasiszta” már meg sem lepődök. Kóhn papa is állati kellemetlenül érezte magát, mikor mondták neki a belga hadseregben, hogy na akkor flamandok balra, vallonok jobbra. Gondolom neked sem lehet kellemes ez a „magyar vs szlovák” szitu…
Minden szavadból süt a kódolt magyargyűlölet!
Tintás Bárnsz 2012.08.27 16:15:03
@Csehszlovák Kém: Upsz, látom nálad is betaláltak a srácok :) Egyébként a foxtrotty minden szava igaz, a helyzetről is, rólad is.
Az, hogy a magyar és szlovák "nacionalizmus" és "nacionalisták" közé úgy általában egyenlőségjelet teszel, a szándékos provokáció egy jól bevált, ugyanakkor végtelenül olcsó és pitiáner eszköze.
Dehát, enélkül ugye a kutya sem olvasná a dotoho-t és a hasonló gyűlölet-blogokat...
Tintás Bárnsz 2012.08.27 16:28:50
@Gera: "Visszatartó ereje nincs, mert aki nem akar bűncselekményt elkövetni, azt nem is lehet attól visszatartani."
Hát "haver", te tényleg ostoba vagy...
Tudom, hogy ide nem akadémikusok írkálnak, úgyhogy igyekszem egyszerűen fogalmazni:
Ödönke! A prevenció (visszatartó erő), mint büntetőjogi cél szempontjából egyáltalán nem lényegtelen, hogy a beszívva, részegen embert, embereket ölő sofőröket megbüntetik-e, vagy sem. Ha most rezesova kapna egy tízest (amit nem fog), akkor lehet, h még neked is beugrana másfél üveg vodka után, mielőtt ráadod a gyújtást a kocsira, h "upsz, az a tót kurva még mindíg a sitten rohad, lehet, h én inkább nem kísérletezek" és ezzel máris megmenekült valaki a haláltól.
Érted már Tihike?
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Tintás Bárnsz 2012.08.24 15:01:10
Olyan szempontból még egyet is tudok érteni ezzel a balavánnyal (vagy kivel), hogy a felbecsülhetetlen és elvitathatatlan kulturális és szellemi jelentősége mellett az egyháznál brutálisabb, gátlástalanabb tömeggyilkos terror-szervezet valóban nem létezett a történelemben és ez ráadásul egy olyan mértékű képmutatással is párosul, mind a mai napig, ami bicskanyitogató. A bolsevikok, a kommunisták, de talán még az izraeliek is elbújhatnak mögöttük.
Azonban van a posztnak egy nagyon árulkodó mondata, ami fényes bizonyítékul szolgál arra, amit én magam hetek óta szajkózok és ami egyébként egyre több embernek szúrja ki most már a szemét. Ez a mondat pedig így hangzik: „épp olyan regnum alázza porig az országot, mely magát Istvánnal folytonosnak, és felhatalmazását felülről valónak tekinti, vagyis azt hiszi, mindent szabad neki az Úristen nevében; amely bármi mocsokságot képes eladni, átkötve nemzetiszín szalaggal és meghintve szenteltvízzel.”
Kedves felháborodott kommentelők! Kérlek vegyétek észre, hogy ezek az emberek valójában nem a nemzeti hőseinket és ünnepeinket (ahogy balavány és mások), nem az olimpiai és sportsikereinket (ahogy tótaweisz és mások) relativizálják és gyalázzák. Ahogy október 23-án sem az ötvenhatosokba, november 1-jén a halottainkba, decemberben meg a télapóba és a kisjézusba fognak majd ugyanígy belerúgni. Hiszen mindannyian jól tudjuk, hogy számukra ezeknek semmiféle jelentősége, értéke nincsen, őket ezekhez sem negatív, sem pozitív érzelem nem fűzi, így a józan ész szerint támadniuk sem lenne érdemes.
És itt teszi fel a kérdést az egészségesen szocializálódott, épelméjű emberi lény, hogy akkor miért? Mégis miért okádnak ki magukból ilyeneket?
Hát azért mert az eszköz már régen nem számít, csakis a cél. És továbbra se legyen kétségünk, ezek bőven vannak annyira gátlástalanok, aljasak és degeneráltak, hogy a fentieket eszközül használják. Tótaweisz még volt annyira „rafinált”, hogy ezt ne tegye mindenki számára teljesen nyilvánvalóvá, balaványnak viszont az idézett mondat leírásával ez már nem jött össze.
Mert ezeknek valójában a regnáló hatalommal van bajuk. Pontosabban azzal a helyzettel, hogy a regnáló hatalom már nem ők. Az idézett személyek idézett „művei” ugyanis nem véletlenül nem ballib uralom alatt születtek meg, pedig olimpia és augusztus 20. akkor is volt.
De a tőrőlmetszett demokratáknak bő 2 év is kevés volt a népakarat megemésztéséhez. A tolerancia bajnokainak még mindig vérben forog a szeme és habzik a szája. A nekik nem tetsző vezetés ellen pedig egyetlen fegyverük maradt: a provokáció. Ennek sikerességéhez pedig csupán egyetlen dolog szükséges: a széles nyilvánosság. Ezért tehát nem a gyűlölt ellenség gazdaság-, vagy kül-, vagy kisebbségi, vagy kultúr-, vagy stb politikáját támadják, hiszen ezekről egyrészt fingjuk sincs, másrészt pedig a kutyát sem érdekelné. Nekik szükségszerűen oda kell rúgni, ahol a lehető legtöbbünknek fáj, mert csak akkor fogunk velük foglalkozni. Akkor teljesül a nemes és hőn áhított cél és jön a sok felháborodott, anyázó komment és akkor lesz hvg, meg index, meg nol, meg hetek, meg stb címlap.
A gójoknak fontos az olimpia? Támadjuk! A gójoknak fontosak a nemzeti ünnepeik? Támadjuk! Ha pedig védekeznek, az egyértelműen azért van, mert antiszemiták és kollektívanbűnösök. Ennyire olcsó és pitiáner az egész.
Szerintem viszont legyünk Mi az okosabbak és ne tegyük meg nekik azt a szívességet, hogy foglalkozunk velük. Ne üljünk fel az ilyen gyenge, ócska és egyre nyilvánvalóbb provokációnak. Az ilyenekkel egy dolgot lehet és kell tenni: egész egyszerűen nem venni tudomást róluk. És ahogy a hisztis gyerek is egy idő után abbahagyja az ordibálást, ha látja, hogy nem törődnek vele, úgy szép lassan ezeknek is fel fog tűnni, hogy hoppá, ezek szarnak a fejünkre… És ami fontosabb, a kenyéradóiknak is fel fog tűnni, hogy „munkájuk” céltalanná és haszontalanná vált, így felület híján kénytelenek lesznek szép csöndesen eltűnni a közéletből, mintha sohasem léteztek volna. És akkor végleg megszabadulunk tőlük, pont úgy, ahogy az egészséges szervezet is egy idő után kilöki magából a kórokozót.
Ezzel együtt azért persze egyetértek Bayerrel, mikor azt írja, hogy az ilyenek nélkül jobb hely lenne a világ. A fizikai „nem létezővé varázslásra”, ahogy azt Bayer bravúrosan megfogalmazta, azonban momentán sajnos nincs lehetőség, meg nem is érnek ezek annyit.
Mindemellett a szerzőóriásnak talán fel sem tűnt, de annak azért van valami sajátos, kárpát-medencei bája, amikor a balaványok küldenek el innen minket „melegebb – pl. keleti – égtájakra”…
Tintás Bárnsz 2012.08.24 15:59:29
@félázsiai 2llkedő: A jelenlegi kormánypártok mindenkori tevékenységét éppúgy elítélem, mint a korábbiakét és eszemben sincs felmenteni egyiket sem.
Amit írtam, az nem egyik, vagy másik párt elítélése vagy felmentése, hanem - és most kapaszkodj meg - a véleményem.
A reakciód mindenesetre beszédes... :)
Tintás-blog balaványok 2012.08.24 15:12:40
Ez a balavány (vagy ki) legutóbbi fröcsögése során véletlenül(?) elejtett egy nagyon árulkodó mondatot, ami fényes bizonyítékul szolgál arra, amit én magam hetek óta szajkózok és ami egyébként egyre több embernek szúrja ki most már a szemét. Ez a mondat pedig így hangzik:…..
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
Tintás Bárnsz 2012.08.14 10:30:57
@5perc: Mindenesetre mókás látni, hogy a velünk élő "másként gondolkodó" lakótársaink ingerküszöbe egyre alacsonyabban van. :) Úgy tűnik most már egy közepesen sikeres magyar olimpiai szereplés is durván kiveri a biztosétékot :) Régen azért ehhez egy kicsit több kellett, nem? :D
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Ismét csak világraszóló magyar sikereket könyvelhetünk el, a tótaweisz-félék tehát menetrendszerűen ránk okádják a saját sikertelenségük és középszerűségük táplálta frusztrációikból fakadó feneketlen gyűlöletüket. Teszik mindezt abból a nemes célból, hogy az ilyen…..
Tintás-blog Nagyhatalom 2012.08.13 19:22:23
Népesség: 10 millió fő, terület: 93.000 km2, GDP: 140.303 millió USD – olimpiai aranyak száma: 8, ezüstök száma: 4, bronzok száma: 5. A nemzetek rangsorában elfoglalt pozíció: 9. Nem keresem a jelzőket, felesleges. Erre ugyanis nincsenek jelzők. Ahogy nincsen rá ésszerű…..
Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy 1 ilyen esetre jut kb 1000 olyan, amit cigányok követnek el magyarok ellen, csak az a különbség, hogy ennek volt előzménye, oka, a cigányállatnak viszont sohasem sem kell ok a lopáshoz, rabláshoz, garázdasághoz,…..
Tintás-blog Magyar népmesék 2012.08.02 17:16:17
Egy újabb szívmelengető, reménykeltő történet a csodák földjéről, ahol minden, de minden lehetséges: Volt egyszer egy "szegény"ember (nevezzük jáksólacinak), aki egy évtizeden át azon munkálkodott elhivatottan, hogy egy politikai erőt (nevezzük fidesz-kádéempének)…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Tintás Bárnsz 2012.07.26 09:35:20
Aha. Ennyi erővel akkor már tanítsuk meg a kutyát beszélni, vagy a vízilovat repülni. Kb hasonlóak az esélyei. A cigányok beteg, degenerált világában az emberek által fontosnak, követendőnek tartott értékek egyszerűen nem is léteznek. Tehát nem az a baj, hogy nem akarnak „felzárkózni”, hanem, hogy nem is értik, hogy erre miért lenne szükség. És itt jön képbe a témával kapcsolatos legnagyobb probléma, hogy tulajdonképpen igazuk van. Olyan rendszert hoztunk létre és tartunk fent, amiben nekik az égvilágon semmi feladatuk nincsen, csak és kizárólag a szaporodás. Hála nekünk, ezek nem munkával, hanem pusztán szaporodással képesek fenntartani magukat, a munkát Mi végezzük el helyettük. Amire pedig ezen felül szükségük van, azt lopással, rablással, erőszakolással, lincseléssel, gyilkolással szerzik meg tőlünk. Mára már ott tartunk, hogy minden napra jut egy élet, testi épség és/vagy vagyon elleni brutálisan erőszakos bűncselekmény, aminek az elkövetési módja alapján, bárki teljes biztonsággal meg tudja mondani, hogy cigány volt az elkövető. A büntetés és büntetés-végrehajtási jogunk pedig teljességgel alkalmatlan még a megfelelő szankcionálásra is, nemhogy a prevencióra. Az életvitelszerűen bűnözésből élő cigányok jó része lényegesen jobb körülmények közé kerül a börtönben, mint amilyenek között egyébként él. Emellett pedig ezeknél kb olyan a börtön, mint az emberek világában a felső iskola. Minél többet, minél keményebb helyen ül, annál nagyobb „raj” lesz a fajtársai körében. Ezeknél bűnözőnek, „sittesnek” lenni menő dolog, sokuknak ez a kimondott életcélja.
Mi pedig azon túl, hogy minden változtatás nélkül továbbra is fenntartjuk és működtetjük ezt a rendszert ott tartunk, hogy még csak ki sem szabad ejteni a szánkon azt a szót, hogy pl „cigánybűnözés”, holott a tomboló cigányterror iszonyatát szó szerint tömegek tapasztalják meg nap mint nap a saját bőrükön.
Így tehát mindenekelőtt ezt a rendszert kellene drasztikusan és radikálisan megváltoztatni, hogy létjogosultsága lehessen pl az ilyen, a posztban szereplő javaslatoknak.
Addig pedig sok sikert, kitartást és türelmet minden „felzárkóztatás párti” honfitársamnak, de én inkább megpróbálok felkészülni a védekezésre (lévén mást nem tehetek), hogy a következő áldozatuk lehetőleg ne én legyek.
Tintás Bárnsz 2012.07.26 11:45:56
@nextexit: "Miért nem a bűnözők ellen hirdetsz harcot? Miért a cigányok ellen?"
Azért, mert Magyarországon a cigányok nagy része bűnöző és a bűnözők nagy része cigány. Pusztán csak ezért...
Nem melleseleg ezek Neked és a hozzád hasonló 10%-nyi normális, emberszabású cigánynak még többet ártanak, mint Nekünk magyaroknak.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
Tintás Bárnsz 2012.07.25 11:20:09
@Marcangoló Korelnök: Ok! És egyébként igaza van a cigányállatnak. Ezeknek a primitív, állat alatti szintjén, ahol a nyers erőn kívül semmi sem számít tényleg gyáva szarok vagyunk sajnos, mert szó szerint mindent eltűrünk. És igaza van mindegyiknek, ha azt mondja, hogy minek tanulni, dolgozni, ha ezek a szaros gádzsók úgyis eltartanak, meg ami kell azt ellopjuk, elraboljuk, megerőszakoljuk, ha meg ez nem tetszik valamelyiknek, akkor megöljük. Mi ehhez esszisztálunk a viselkedésünkkel.
Egyébként pl egy ilyen példánynak, mint ez a fenti hsz érthető, de ez már olyan neki mint a hieroglifa...
Tintás Bárnsz 2012.07.25 13:56:15
@futás csicskák!: na jó, télleg troll... :)
Mióta az eszemet tudom, tehát nagyjából olyan bő két évtizede mondják, mondjuk folyamatosan a magyar focival kapcsolatban, hogy ennél már nincs lejjebb. 2003-ban a Debrecen magyar-szinten hatalmas bravúrt hajtott végre és bejutott a legjobb 32 közé az UEFA kupában, ezzel magyar…..
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
A jobb és most már a baloldali véleményformálók közül is egyre többen vizionálják egy esetleges polgárháború rémét. Én nem értek egyet velük, nem lesz polgárháború. Polgárháború van. De ennek a háborúnak kivétel nélkül magyar, illetve nem cigány áldozatai vannak.…..