Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gojmotoros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
Szakadt farmer, gyűrött zakó, csíkos, de eltérő színű zokni és fekete Converse tornacipő - ebben érkezik Mathew Gray Gubler, a Gyilkos elmék Spencer nevű okosemeberét alakító színész az interjúra a Monte Carlo-i tévés fesztiválon. A haját a sorozat legutóbbi évadzárója…..
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
Gojmotoros 2011.02.15 13:14:07
@piefke: Abban különbözik egy borsodi, hosszú ideje munkanélküli, sokgyerekes, iskolázatlan és alkalmanként "megélhetési bűnöző" cigány a szomszédjában élő szintén hosszú ideje munkanélküli, sokgyerekes, iskolázatlan és alkalamnként "megélhetési bűnöző" nem cigánytól, hogy az ilyen roma etnikumúból tízszer több van mint a nem roma származásúból.
Gojmotoros 2011.02.15 13:35:53
@piefke: Ezt az számok igen is igazolják. Költözz el egy szabolcsi kis faluba (tudok jó pár tippet adni, hogy hova), és nézd meg, hogy mennyire élhető ott az élet. A fent említett társadalmi rétegek közötti különbség szembetűnő. A romák esetében 80% feletti a bűnelkövetések száma az ugyanolyan társadalmi és gazdasági helyzetben lévő nem roma réteggel szemben, akiknél alig 5%.