Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vojni

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14 szabad strand, 2 használaton kívüli felszállópálya, 3 belső tó, egy titkos német tengeralattjáró bázis és a Medellín-drogkartell egykori szexközpontja szigettel együtt most áron alul eladó...
Számtalan ember dolgozik vezetői pozícióban, azonban alig akad köztük olyan, akit szívesen követnek a beosztottak, és akire igazán felnéznek a munkatársak. Összegyűjtöttem Nektek a kiváló vezetők 5 olyan tulajdonságát, ami kiemeli őket a tömegből!..
Itt a tavasz, ilyenkor az embernek mindig mehetnékje támad, tervezgeti a nyarat. Nekünk régi vágyunk, hogy egyszer lakókocsit bérelve kóboroljunk Európában. Most már megfelelő darab is lenne hozzá. A lakókocsi általában kompromisszumot jelent, hiszen minden olyan, mintha……..
Soha ennél nagyobb magánjachtot nem építettek még, nagyobb, mint az eddig csúcstartó, a Roman Abramovics tulajdonában álló Eclipse. Bemutatjuk az Azzamot. A maga 180 méteres hosszával 17 métert ver az Azzam az Eclipse-re, de nem csupán ezért köszönthetünk új csúcstartót. A…..
India első, Ázsia második leggazdagabb embere az iparmágnás Mukesh Ambani, ő építette családja számára ezt az Antiliának nevezett 27 emeletes felhőkarcolót Mumbay egyik előkelő negyedében. Már az építkezés alatt telekspekulációkról, korrupcióról szóló hírek láttak…..
Médiafika Az X-Faktor rabszolgái 2012.06.05 16:00:00
Bárki lehet sztár 15 percre, a hírnév mindenkinek dudál (na jó: dukál), az RTL Klubnál ennek azért igencsak megvan az ára. Már ha eddig ez valaki számára ne derült volna ki, látván VV Akárki vergődéseit, egyéb show-kban való feltűnéseit, pereit, vonaglásait. A Blikk…..