Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patkó Bandi

436 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak pár kockát sikerült megszereznünk a Orbán Viktor vejét ért balesetről készült videóból, viszont megvan annak teljes leirata...
Megtaláltuk az Orbán Viktor ellen vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményező Juhász Péter eltitkolt luxusingatlanjait...
A korrupció elősegítésére, közbeszerzési mutyikhoz és sikkasztáshoz is kiváló lesz az MNB által hamarosan kiadott új 50.000-es, 100.000-es és 1 milliárdos bankjegy...
Többféle magyarázat is született, hogy A Dalban miért volt hamis az énekes...
Egyelőre nem tudni, hogy van-e összefüggés a csoki Marsban talált műanyag darabkával, mindenesetre visszahívják az Opportunityt is...
Furulyára szerelt csalival kell tigrisugrásban bevágni a süllőnek...
Hiánycikk lett a kockás ing, a favágók baltát ragadhatnak mérgükben...
97 ezer forint lesz egy rendes haute couture ing krétatartó zsebbel, de úgyis most emelték a tanárok fizetését, szóval .....
A miniszterelnök politikai kabinetfőnöke hálás a LIGO projektnek a felfedezésért...
"Főleg Tizianokkal szokta letakarni azt asztalt, amikor szalonnázni támad kedve."..
Korrupciót Vizsgáló Hivatal Ellenes Hivatal, Magyar Földvédelmi Hatóság, Nemzeti Oktatás Szétbaszási Alap...
Végre egyszerűbbé válnak a népszavazási kezdmenyezések szabályai...
... ha a bíróság Sándor "jedi nővér" Mária villámcsődületéhez hasonlóan kezeli a taxisblokádot...
És nem személyszállítást, hanem mobil gyóntatást végeznek ezentúl háztól-házig, és közben szólhat a Jazzy rádió...
Az énekes a Spotify Premiumra olyan dalt töltött fel, ami tönkretette a Telekom szervereit...
A 3D virtuális világban a NER-ben élhetünk, a Várkert Bazár is teljesen kész lesz...
Így szeretnék megóvni a még élő szerződéseket. Hosszú Katinka közben Gyárfás Tamás széttépésével fenyegetőzik...
A birodalmi lépegetők bevetését egyelőre túlzásnak tartja a közlekedési vállalat. A januárban szokatlan havazás miatt akadozik a budapesti tömegközlekedés, a járatok többsége késik, vagy el sem indították őket. Az elképesztő 5-6 centiméres hóakadályok miatt a 4-6-os…..
Lesz szalámis, tojásos és tonhalas. Miután a főváros elkezdte leszerelni a Mahir Cityposter Kft. reklámoszlopait, Simicska Lajos, a Mahir tulajdonosa ellentámadásba lendült: szendvicsemberekkel árasztja el a fővárost. A még álló oszlopok mellé biztonsági őröket láncolt,…..
Orvosok, gyógyszer és WC-papír nem, diszkógömb és szobabeerbike viszont lesz benne. A fiatalok igényeinek és az egészségügyi ellátórendszer pénzügyi lehetőségeinek megfelelően épül meg hamarosan a Szent Hipszter Drink & Health névre keresztelt kórház. A "megépül" a…..
Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg. Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra…..
Félreértés történt: nem előzetesbe helyezték, csupán felvételi beszélgetést folytattak a trombitással, aki rezsibiztosként folytathatja munkáját. "Szó sem volt áramlopásról, csupán alternatív rezsicsökkentési módszerekkel próbálkozott Lajos, ami felkeltette a kormány…..
Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás a Századvég Alapítvány izéje lesz. A Demokratikus Koalíció szeptember 21-i "Orbán nem lövethet" című, Parlament köré szervezett élőláncához igazítja akcióját a CÖF, de már az LMP és az MSZP is bejelentkezett. A tervek szerint…..
A Nemzeti Embercsempészeti Intézet (NEMI) 100 munkatárssal és 50 hűtőkocsival kezdi meg a munkát. Az embercsempészet jelentős összegeket - mintegy 2.7 milliárd forintot - vont el már eddig is az államtól. „Végre szabott árakkal, európai körülmények között és adózott…..
"Így majd nem akarnak idejönni a bevándorlók" - indokolta a miniszterelnök. A déli határon készülő kerítés mellett gazdasági-politikai-mentális határzárat is csinálna a magyar kormány. A "Szarabb Magyarország" program célja, hogy annyira rossz legyen Magyarországon a…..