Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rákuram

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen gyakran kell majd tanfolyamra, vizsgára járni? Mennyibe fog mindez kerülni?   A www.kormanyportal.hu oldalon november nyolcadika óta olvasható a rendészeti feladatokat ellátó személyek képzéséről szóló BM rendelet tervezete. E munkaanyaghoz véleményeket, esetleges…..
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta az Európai Rendőrségi Hivatallal, a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenységgel, a lőfegyverrel és a pirotechnikával kapcsolatos törvények jogharmonizációs célú módosítását. Ezért most a vagyonvédelmi törvény…..
  Kommentár nélkül: Levél: „Kinek ajánlottak már fel 250 forintos órabért? A férjem vagyonőr. Egyik este szólt az egyik haverja, hogy be kellene ugrani egy kolléga helyett a hétvégén huszonnégyezni. A párom éppen ráért, ezért elvállalta. Kérdeztem, hogy melyik…..
Egy – sajnos – tipikusnak mondható eset: Levél: „Van egy cég, a neve: …………! Ez a cég embertelen körülmények között dolgoztatja az embereket! (Budapesten a ………-t is ők őrzik.) Meg lehet nézni, hogy ennél a társaságnál…..
Április kilencedikén   -  azaz szombaton - az európai gazdasági- és pénzügyminiszterek gödöllői csúcstalálkozójával egy időben  Budapesten zajlott az Európai Szakszervezetek Szövetsége (ETUC) és a magyar érdekképviseleti szövetségek közös…..
rákuram 2011.05.12 21:28:50
Hajdú-bihari,debreceni kollegák úgy érzem elég volt más zsebét tömködnöm 4-5.-ik alvállalkozónak a rongya lenni úgy döntöttem BÁRMI áron a saját jogaimért kiállok a leírt és hitelesített szerződést betartatom./24-48óra/.Ezért kérlek benneteket akit érint a megalázó bér és különböző semmibevétel és számit neki a jövő alapítsunk egy szakszervezetet amit egyébként az általunk szidott kamara is támogat mint szakértő!Kérlek benneteket olyan aki már sok-sok évet ledolgozott ebbe a nem becsült szakmába álljunk össze (ez 10 fő alapítót jelent)és alapítsunk egy érdekeinket szolgáló társaságot és védjük meg magunkat és nagy szavak ezek de gyerekeinket és gyáva (fosos csak magára gondoló)kollegáinkat.HB megyében 5 ezren vagyunk regisztrálva,nem hiszem,hogy rajtam kivül még 9 aktív kolléga ne lenne aki mint alapító a saját és közvetlen ismerőseinek,barátainak ne segítene mint EMBER!(Ráadásul ingyen!)Ha valakit érdekel személyem és ezt miért teszem,úgy pár szó:24-48-ban dolgozom netto 360Ft-ért ezt most munkavállalói váltás miatt 330Ft-ra kerekítették és ha itt akarok(?)dolgozni alá kell irnom egy olyan szerződést...,de a többit Ti kollegák,már ismeritek!Ja ami még valami érettségizett 3 szakmával biró jő humorú 50 éves elszánt mokus vagyok.Ha segítenél és akár név nélkül is hajlandó lennél a megalapításban SEGÍTS ez a Te érdeked is!!!Fontos:politikai beállitottság lényegtelen,csak a saját munkavállalói érdekünket,jogainkat képviseljük.KÉRLEK BENNETEKET SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK ÉS HA KELL ÉN IS ODAÁLLOK MELLÉD!!!!!!Irj,jelentkezz,adj ötletet www.geza61@citromail,hu
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..