Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madicken

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma arról beszélgettünk a pszichológusommal, hogy mennyire fájdalmas tud lenni a változás is. Fájdalmas nekem, mert azokkal veszekszem akiket szeretek, és fájdalmas a családomnak, mert úgy érzik elárultam őket. Amit tudok, hogy ki kell szakadnom ebből a közegből. Minél előbb,…..
a Kisnyúl azért, mert húgyhólyag gyulája van, én meg azért, mert rettentően sajnálom őt e miatt. kapott antibiotikumot, előtte elküldtem a pécsi gyerekklinika amúgy figyelmes orvosát a pék farkára, mert 3 órán át gyűjtőzacskózott a gyerek pisije miatt, de az nem jutott…..
Egyszer volt a hol nem volt pogram 2011.02.21 12:02:00
mivel pogramunk volt a Nyulerájjal szombaton. a Millenárison volt játszóház. vagy valami olyasmi. és a játszóház keretein belül több pogram (tudom, pRogram, de én így szeretem.) volt színház is, ami se nem báb nem volt, se nem előadás, egy rövid kis darab volt, amiben egy férfi…..
Egyszer volt a hol nem volt mese 1. 2011.02.13 23:34:00
a Lány, aki Nagyon Laza volt, hosszú éveken keresztül azt gondolta, hogy az Élet dolgai alkalmazkodnak mindenkihez. aki laza, azzal lazán mennek a dolgok, aki meg frusztrált, annak a dolgai is frusztrálódnak. az Élet azonban türelmes volt, elvégre ő aztán rohadtul ráért. adott pár…..