Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilcsoka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Gabriel García Márquez (?) gondolatai az elmúlásról [vagy inkább mástól, és azokról a dolgokról, amik fontosak az életben...]      Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok,…..
Hiromi Uehara Ezúton köszönöm Takocának a linket, sejthette hogy ugrok rá:)Minden héten előveszem 1x-2x, annyira jó. Aki nem látta, érdemes!Ma is megnéztem, szerintem zseniális, na!A legjobb téli depresszió ellen:)..
Lilcsoka 2011.10.30 18:04:13
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
Minden alkalommal lenyűgöznek Iris van Herpen szoborszerű alkotásai, amelyek túlmutatnak a szabászati megoldásokon és trendeken, műalkotássá emelve az öltözködést. A modern couture-t ötvözi futurisztikus megoldásokkal, elképesztően aprólékos kidolgozással és különleges…..
Lilcsoka 2011.03.12 08:05:01
Öregszem. Gondolom így a huszonhetedik születésnapom közeledtével a biológiai órám is hangosabban ketyeg. Ennek az a biztos jele, hogy egyre hamarabb mondom azt, hogy 'óóóóóóóó' (egy-két sóhaj kíséretében) a cuki kisgyerekes képek láttán. A Burberry bájos tavaszi/nyári…..
Lilcsoka 2011.02.24 13:18:20
Már közel a pánik: közeledik a Valentin napi randi, és persze még semmit sem vettem a pasimnak, sőt ötletem sincs. Bezzeg saját magamnak ezer dolgot tudnék választani az alkalomra, Bianka lentebbi javaslatain túl például a Triumph kínálatából ezt a játékos, oldalt megkötős…..
Lilcsoka 2011.02.14 22:56:01