Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsvarga71

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jött egy rakás ajándékvásárlós élmény, az első Vari52-é, aki hiába rendelt még 17-én a Csodajátéktól, akik egy ideig hallgattak, majd azt állították, hogy ellopták a csomagot (tőlük? a Postán?), aztán soha többet nem jelentkeztek vissza, így elmúlt a karácsony. Ügyes…..
zsvarga71 2011.02.14 22:51:33
Döbbenten olvastam végig ezt a fórumot, főleg amikor az „elégedett vásárló” (junior69) és a tulajdonos úr is bekapcsolódott a hozzászólásba. Nagy logika nem kell hozzá, hogy ha nem is ugyanaz az a két ember, akkor is jól ismerik egymást… Egyszerűen értékelhetetlen amit ezek az „urak” megengednek maguknak és az ilyen webáruházak miatt, a tulajdonosaik „magas színvonala” és az ebből nyilvánvalóan következő ügyintézési színvonal miatt vannak lejáratva a webáruházak!
Számtalanszor vásároltam már webáruházba és a legnagyobb tanulság: A legolcsóbb sokszor drágább és több bosszankodással is jár. Vannak nagyon színvonalas, ár/érték arányában tökéletesen dolgozó és megbízható áruházak (pl.: edigital), ahol nem ilyen 0 IQ-val rendelkező pöcsök csinálják az áruházat, akik ha elszúrnak valamit még ők vannak felháborodva a maguk egyszerű, bunkó módján! Talán nem a legolcsóbb az említett hely, de jó áron és mindig magas színvonalon biztosítják a termékek kiszállítását!
Kedves Krisztián! Hozzászólásod alapján szinte látom azt a gőgös kis buzi formádat, ahogy semmilyen erkölcsi értéket nem teszel a munkád mögé, hanem kizárólag a pénz miatt teszed amit teszel… pedig bár ne tennéd! Egy kis tisztességgel, felelőséggel és odafigyeléssel elkerülhető lenne az ilyen kellemetlenség! De ha mégis megtörténik, akkor sem kardoskodni kellene a hülyeséged mellett, hanem egy kedves gesztussal talán megoldhattad volna ezt a problémát mindenki számára megnyugtatóan… De végül az is egy megoldás, hogy fújod a nem létező igazadat és Te meg a szuper kulturált junior69 barátod még gőgösebben és még gusztustalanabbul osztjátok az észt! Tulajdonképpen nektek nem is érdemes semmit írni, mert túl egyszerű emberek lehettek ahhoz, hogy bármit megértsetek bárkitől, csak a többi olvasónak javaslom, hogy kerülje el az ilyen és ehhez hasonló szerencsétlen marhákat!
Hihetetlenül sajnálom a vásárlót aki nemcsak pórul járt, hanem a két marhának a sötét hozzászólásait is el kellett viselnie…