Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Memorials

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
édes - keserű Szomszédok 2 2011.11.08 14:11:00
Kacagtató, amikor a kedves szomszédtól frissen zuhanyozva*  távoznak a kuncsaftok vagy a szeretők, hogy aztán nekem udvaroljanak tört angolsággal a liftben. Sokkal mókásabb, mint amikor Gerbaud-os süticsomaggal érkeznek egy laza pásztorórára, férfi, a férfihoz.*úgy, hogy még…..
sárkánymese pókháló 2011.03.08 22:18:00
Memorials blogjából származik ez a hasonlat, ami szerintem rettenetesen találó erre a betegségre:"Mintha egy pók be szeretne fonni egy legyet. Elkezdi, de a légy még látszik, tisztán. Még tud mozogni, gondolkodni tisztán, de már érez némi korlátot. Korlátot, mely soha el nem…..
Most találtam ezt a videót, melyben dr. Csernus beszél pár percben összefoglalóan a skizofréniáról, és legfőképp a skizofrén ember életkilátásairól.Méghozzá pozitívan, úgyhogy nézzétek meg bátran.http://www.videoklinika.hu/video/csernus_skizofrenia_kezeles2 fő kommentem van…..
sárkánymese Saca verse 2010.03.24 14:16:00
Sacával évek óta beszélgetünk a bura fórumán.Saca 3 hónappal ezelőtt abbahagyta a gyógyszerek szedését, hitt abban, hogy képes lesz nélkülük jól lenni. Sokáig nagyon boldog is volt, újra megtapasztalta a színeket, szagokat, hangulatokat, újra ÉRZETT. Saca azt mondja, a…..
Íme két blog, amit olyan emberek írnak, akik ezzel a betegséggel küzdenek...Megnézhetitek, mennyire emberi gondolataik vannak nekik is, és hogy nem valami rémisztő, nyálukat csorgató emberek, hanem például olyan szép lányok, mint Harmony. :)Ha kíváncsiak vagytok rá, nekik milyen…..
sárkánymese lelkifurdalásom van 2011.03.07 23:12:00
Lelkifurdalásom van, mert most látom csak, hogy lassan 1 éve, hogy utoljára írtam ide. A mentségem rá az, hogy időközben várandós lettem, született egy kisbabám, és ez lekötötte a felesleges energiáimat, másrészt pedig az, hogy amikor kevés reakció jön, úgy érzem, csak…..
Memorials blogjára úgy bukkantam, hogy commentet írt az én blogomra. Bár már hulla fáradt voltam, mégis az első szótól az utolsóig végigolvastam most a családjuk történetét, igaz történetet egy skizofréniában szenvedő édesapáról, egy édesanyáról, aki ezt feltétel…..
édes - keserű Földrengés? 2011.02.02 13:13:00
A szombati földrengés egyik legnagyobb megrázkódtatása az volt, mikor kiderült, hogy az előző földrengés,  az első, életem eddigi egyetlen "rendes" földrengése, aminek akkor majdnem az epicentrumában voltam, 25 éve volt, rengeteg idő, ilyen történelmi távlatokra…..
édes - keserű Pisztráng 2011.02.19 19:39:00
M: Menjünk Egerbe.B: Mit csinálunk Egerben egy hétig?M: Megnézzük a várost, iszunk bort, elmegyünk túrázni Szilvásváradra.B: Mi van Szilvásváradon?M: Vízesés.B: Az most be van fagyva.M: Nincs befagyva. De ha be van, akkor is szép.B: De mit fogunk ott csinálni egy hétig?M:…..
Daems blogján ajánlja olvasásra ezt a cikket, amely röviden összefoglalva arról szól, hogy kutatók azt fedezték fel, hogy a skizofrénia és a mániás depresszió közös genetikai gyökérrel rendelkzeik.Én nem értek ahhoz, hogy ez a felfedezés vajon miért számít mérföldkőnek a…..
sárkánymese takarítás 2008.10.10 01:49:00
Kedves Olvasók!Kicsit rendbeteszem most a blogot, eltart egy darabig, de szép lassan felkerül minden bejegyzés újra egyenként. A legfontosabbakat, ami a legjobban érdekelt Titeket, azokat már most visszaállítottam.Hozzászólni egy darabig még nem lehet, de majd azt is visszaállítom…..