Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akicsilovely

51 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogunk tovább az esküvői vonaton, a meghitt kerti összeadás-ceremónia be lett zsákolva az előző epizód során, sőt úgy látszik, a hivatalos igen-csók-gyűrű kombón is átlendültünk, és azt lerendezték az alkotók pár vágóképpel. Na, nem mintha hiányozna még egy…..
Akicsilovely 2015.01.27 21:50:03
Nos, kezdjük a 30 napos Music Challenge-el, amit én is elkezdtem, és a bloghoz illően igyekszem egy kis tudást is csepegtetni a dalok mellé, szóval:   Első nap: A kedvenc dal: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull   Amiért szeretem: Annyira ritmusos, magával ragadó és…..
  Az álláskeresés egyik kétségbeesett foka, amikor az ember már kábé minden melón  elgondolkodik, a legblődebb dolgokon is … valószínűleg ebben az is benne van, hogy még nem jött meg a fizetésem… ohh yeahh, még egy cikk az álláskeresés gyötrelmeiről a…..
Hihetetlenül jó könyvekre lehet akadni a Nyugatiban száz forintért…a legújabb szerzeményem A világ legnagyobb filmjei, telis-tele érdekességekkel a filmtörténelemből,amit most megoszthatok ^^   Lássunk hozzá:   1895 december 28. volt az első mozivetítés…..
Vigyázat: SPOILER, a történetek nagy csattanójáról lesz szó, szóval, ha nem akarja valaki,hogy lelövöldözzem a poénokat, mert még csak most fog hozzákezdeni ezekhez, akkor inkább ne olvassa el…én szóltam…   Tegnap befejeztem Pierre Lemaitre Tébolyát a…..
Az egész napos tanulás után végre leülhetek és fejtegethetem egy kicsit a gondolataim (még 4 vizsga, aztán vége… halleluja ^^ ), igazából ami most leginkább foglalkoztat, az az, hogy vajon mennyire vagyunk megbélyegezve a neveink,beceneveink által? Hetedik osztályos korom óta…..
20 híres ember - 120 különleges recept   Örülök, hogy végre le tudtam ülni megírni egy cikket, bár igazából tanulnom kéne, holnap kommunikáció vizsga, ma meg nem lesz rá időm, mert hostesskedem (forgalomszámlálás, tegnap meg Gagás Metropolt osztottam, és ki tudja miért,…..
A Jó istenke lenézett ma rám, amikor még a McDonaldsos croissant-al teli hassal üldögéltem az Astorián, és otthagyott egy tucat könyvet… kár hogy kábé mind ilyen tipikus több évtizedes elnyűtt krimi volt, ami nem igazán az én műfajom, de ne legyünk telhetetlenek……..
Nos…légiutaskísérő tanfolyam minden hétfőn,szerdán és pénteken öttől fél nyolcig, és nagyon klaaaassz! És elengedtek ötven rugót, mivel riportot csinálok velük, esküszöm, szerencsés csillagzat alatt születtem ^^ Közben a Macival zajlik az élet, tegnap egy órát…..
Akicsilovely 2011.05.14 14:36:24
@beata91: Szia, épp most küldtem neked egy e-mailt, nagyon szimpatikusnak tűnsz a hozzászólásod alapján és köszönöm,hogy olvasod a blogom :) Hammersmith-hez járok heti háromszor, hétfő,szerda és péntek este,130 rugó lenne,a riportért,ami most 27-ére lett eltolva, egyelőre 50 ezer kedvezményt kapok, bár jó lenne több is... azért engem is hajt a kíváncsiság is,nem csak a naitivitás,és mindig örömmel olvasom,ha valaki hasonló hozzám :) Igazából összeszámolhatatlanul sok szakma érdekel, ezért is bizonytalan,hogy melyikkel fogok majd akkor tartósan foglalkozni...az,ha valaki elolvassa,aminek az elkészítésére időt szántam és tetszését fejezi ki,sosem időrablás ^^ "Persze olvastam a masszázsos bejegyzésedet" Ez a persze annyira jólesik nekem,és az a jó,hogy nem más forrásokból kellett táplálkoznom hozzá,hanem tényleg velem történt meg,és ettől személyesebb... :) Remélem hallok még felőled :)

Lovely
Egy régebbi fordítás: Jennifer Lopez feat Marc Anthony: No me ames (ne szeress)  Dime por qué lloras De felicidad Y por qué te ahogas Por la soledad Di por qué me tomas, fuerte así, mis manos, y tus pensamientos te van llevando     Tell me why…..
Tudtad,hogy…   1)      Arnold Schwarzenegger 513 embert öld meg eddig a filmjeiben 2)      Oprah Winfrey igazi neve Orpah 3)      A patkányok nevetnek, ha csikized őket 4)     …..
Eredetileg nem azért jelentkeztem a munkára, hogy utána majd egy nagy oknyomozó cikket írjak arról, hogyan lehet a szexet ügyesen lefedni egy álláshirdetésben, és ártatlanságba burkolni azt, ami nem is olyan ártatlan… csak egy munkát kerestem, mint mindenki más. Aztán ez a…..
A stewardesstanfolyamra írtam ^^ :"Egész életemben arra vágytam, hogy bejárhassam a világot, hogy úgy vándorolhassak egyik városból a másikba, mint Vianne Rocher és lánya a Csokoládé c. regényben. Két hét itt, aztán egy hónap a következő helyen, és tovább… Jó…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tehetséges Underground rapperfiú, Akinek nagy jövőt jósoltak... Persze, rengeteg történet kezdődik így… a fiatal fiúk miatta kezdtek rappelni, a neve futótűzként terjedt, még akkor is, ha az első számát jobb téma híján a…..
Akicsilovely 2011.05.02 23:04:14
@egylidi: Köszönöm,hát igen, egyszerűen döbbenetes volt számomra,amikor láttam a régi klipjeit...mintha nem is ugyanaz az ember lenne...dehát pénz beszél, kutya ugat... :(
„-Olyan szép vagy,ahogy megvilágít a Hold… -Nincs is fenn a Hold”   „Mondd,hogy szeretsz,vagy félóránként kivégzek egy plüssmacit”   Csak pár emlékezetes Maci kontra Lovely aranyköpés az elmúlt hetekből ^^ És az emlékezetes húsvéti…..
Szépséges húsvétot mindenkinek ^^ Bevásárlás, tiszta káosz tojásfestés (a tojáskifújást nagyon nehéz elkezdeni, de aztán ha belejön az ember,egy szétloccsant tojás és egy széttört tű után már elég könnyű ^^ ), pár töltött tojás és pufipalacsinta (finom lett ^^)  …..
  Az előzőkben említetteken kívül 1999-ben jelöltek voltak még:   (1999. március 22-e, Phnom Penh) A hadsereg teleszórta Kambodzsát hadieszközökkel. A hatóságok figyelmeztették az állampolgárokat, hogy ne babráljanak az eszközökkel.   Három barát együtt…..
Az előző cikkben ismertetett Darwin díj további jelöltjei 1997-től:   1997   A győztes: Paderborn, Németország: Friedrich Riesfeldt állatkerti gondozó beadott egy székrekedéses elefántnak 22 adag állati hashajtót aztán megetette egy véka szederrel, fügével és…..
Ma született 122 éve Charlie Chaplin :) Meg kéne nézni az egyik filmjét ennek örömére ;)   A mai téma:a Darwin-díjat minden évben azoknak ítélik meg, akik a lehető legostobább módon oltják ki életüket… egy jó példa erre az az üzletember, aki úgy akarta megmutatni…..
"Látni, amit mindenki lát, és gondolni, amit még senki sem gondolt." /Szent-Györgyi Albert/   Akár ez is lehetne a mottója Margaux Lange munkásságának, az ifjú hölgy ugyanis ugyanazokon a Barbie-babákon nőtt fel, mint a legtöbb lány, ám mégis olyan ötlet pattant…..
A napok lassan összefolynak,  csokis kávékból, „Macizásokból”, Gossip girl maratonokból, MLM-előadásokból,Montalban-dinasztia írásból és álláskeresésből állnak… követhetetlenül folyik ki a kezemből az idő…kezdek rájönni, hogy a teremtő hatalom…..
Ha egy hiteles filmet akartok látni Frida Kahlo-ról,akkor a Salma Hayek-filmet ajánlanám, mert fantasztikusan bemutatja a Mexikó (és a feministák) szimbólumává vált elképesztően kitartó és élni akaró, a fájdalmát fantasztikus festményekbe öntő festőnő életét, akinek…..
"Önző vagyok, türelmetlen, és egy kicsit bizonytalan. Hibázok, irányíthatatlan vagyok és időnként nehezen kezelhető. De ha nem tudod kezelni ezeket a rossz dolgokat, akkor biztos, mint a pokol, hogy nem érdemled meg a legjobbakat sem."   Bár majdnem fél…..
Most olyan meditációs időszak van… változás előtti csend… plusz készül egy új könyv,amire eddig a legbüszkébb vagyok ^^ Jó hogy hétvége van,mert kicsit egyedül lehetek a gondolataimmal…legfőképp azzal a gondolattal,hogy:…..
Akicsilovely 2011.04.03 22:27:24
@Szandeeekahh: Nagyon jó érzés volt olvasni a hozzászólásod :) Néha ilyeneken is kell gondolkodni ^^ Hátha akkor mások is elgondolkodnak rajta ^^
A saját lakás egy fogós kérdés…pl. hogy mikor érdemes kirepülni… szerintem nem egészséges az se, hogy Melanie Griffith már 14 évesen összebútorozott Don Johnson-nal, viszont Macinál szerintem például kicsit fura,hogy még otthon lakik…egyébként a téma onnan…..