Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user_name (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem értem, hogy volt ilyen rossz bánásmódhoz lelkiismeretük, ilyet még egy civil, nem hozzáértő ember sem engedhet meg magának. A múlt héten Édesapám sajnos elesett, a tehergépkocsija lépcsőjén megbotlott, valahogy kicsavarodott a lába, és nagyon komolyat esett mind…..
user_name (törölt) 2014.12.29 14:53:26
@yogosan:
"A mentők mitől lennének ingyenes taxiszolgálat" -nos az átlag állampolgár nagyjából annak tekinti az OMSZ-t. 2008 óta elvben szétválasztódott a mentés és betegszállítás -ehhez képest tegnapelőtt általam kórházba szállított ember belenézett az arcomba és megkérdi:hazavisztek ? (Simán letegezve)
Kérdezi mindezt egy (tényleg)full felszerelt mentőautóban ülve .. :-P
Vastagbőr Pont szabványméret 2012.09.07 13:01:00
Mindössze egy hónap kellett, hogy árnyék vetüljön a boldogságra. Harminchét nappal ezelőtt még nagy volt az öröm: "Új mentőgépkocsik ünnepélyes átadása2012. 07. 30 Az Országos Mentőszolgálat sajtótájékoztató keretében mutatta be a legújabb, úgynevezett „B”…..
user_name (törölt) 2012.09.07 21:22:07
Igazából azt nem értem (igaz sok mást sem ez ügyben) hogy a finnek a saját honlapjukon
(
www.profilevehicles.com/en/products/ambulances)
ezt a típust(Craftert) és ezt a belteret nem is említik ajánlataik között.
A kínálatukban felsorolt Genios- Neo - Ford Transit- Vito letölthető prospektusaiban sem szerepel szekrény a fejvégnél; ( ülés bezzeg igen) ellenben még átjárót is felajánlanak a vezetőfülke és a betegtér között. Sajnos ezt sem vették számításba;pedig pl szakadó esőben ez jól jött volna.. Gondolom azt gyártják, amit kértek tőlük. ha a tisztelt megrendelő sárga kocsit akar ;akkor azt kap. Ha ilyen belteret/felszerelést kér akkor azt rakják bele. Vagy igény szerint hagyják ki a hátsó tolószék beemelését segítő rámpáját- gondolom annak is megvolt az oka. :(
Tisztelt Főigazgató Úr! Az Országos Mentőszolgálat a valaha méltán híres magyar mentésügy zászlóshajójaként sok ezer ember megélhetésének biztosításán túl sok millió ember túlélésének az utolsó esélyét is jelenti. Bajban, kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek…..
user_name (törölt) 2012.09.05 17:30:02