Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majommókuska

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Majommókuska 2012.05.24 22:34:15
Ez az magyarok! Így kell ezt! Szarjuk le, hogy bejutottunk a döntőbe, nehogy véletlenül örüljünk egy sikernek, mert még fertőző lenne, és a többi ember is képes lenne vidáman fogadni, hogy bejutottunk. Micsoda undorító dolog lenne, mi..?
Ne haragudjon meg senki, de idióták vagytok. Illetve a legtöbb magyar. Csesszétek meg, azért nyavalyogtok, hogy csináljunk valamit, érjünk el valamit, és amikor meg lenne rá az esély, akkor megkeresitek a szar oldalt, és mint a hiénák ráugrotok a jóra és szétmarcangoljátok azt. Miért ne érhetnének el helyezést? Tavaly az azerbajdzsáni fantasztikusan gagyi tömegdal jobb volt? Mégis nyertek, mert normális országuk van, ami nem szégyell mindent amit csinál, mert egy kicsit tökösebb mint a mienk. Hihetetlenül undorító amit itt egyesek csinálnak. Hogy lehet lefikázni azokat, akik minket képviselnek? Ha valaki barátja elmegy egy versenyre, őt támogatják, nem? Az ország talán az ellenségünk? Ha nem gondoljátok őket jónak, akkor vagy duzzogjatok magatokban, hogy nem ti mehettetek ki énekelni, vagy fogjátok be a szátokat és minden rossz ellenére támogassátok, mert ha szidjátok őket, azt ők is olvassák, és hidd le, nem segít az idegességen. A saját országotok, sikeretek ellen vagytok, és ez nem normális. Ez a dalunk legalább egyedi. És nem a Depeche Mode-hoz képest egyedi, egyébként meg ha őket utánozzák, akkor csak jót csinálhatnak, hanem a többihez képest egyedi, mert a dalok fele átlagos popdal, amit kétpercenként hallhatsz a rádióban. Ráadásul nem tudom, bárki megfigyelte a dalok szövegét? Alig van néhány, aminek van valami mondanivalója, azon kívül, hogy rázd a segged, és a mienk köztük van, mert van a szövegben legalább egy kis mélység. Ha Michael Jackson magyar lett volna, és ő ment volna ki, őrá is automatikusan azt mondanátok, hogy szar, mert ez már szinte bele van kódolva a magyarokba, hogy bármit csinálunk, annak több a hátránya, mint az előnye, pedig csak iszonyú szűklátókörűek vagytok. Undorító amit a mai magyarság művel. Mellegseg 3 éve Rúzsa Magdi 9. lett, ami megintcsak nagy dolog. Nem azért vagyunk mi kicsi, nyomorul ország, mert a többi mennyire kisemmizett minket, hanem mert mi azzá tesszük magunkat.
Azt adom! Hol a hiba? 2011.07.20 17:33:26
Küldte: D. László  ..
Azt adom! A Föld beteg 2011.06.23 09:00:00
Majommókuska 2011.06.24 00:50:11
Beküldte:Rúzsa Árpád..
Majommókuska 2011.04.28 21:42:58
Majommókuska 2011.04.28 18:06:53
Majommókuska 2011.04.27 22:53:46
A Hét képe ezen a héten api41 ötletes fotója, a Kiesettek. Gratulálunk! ..
Majommókuska 2011.03.16 21:10:30