Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shaark

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis azt nyilatkozta tegnap az Elmű kommunikációs igazgatója az InfoRádiónak, hogy  Ma már nincs szükség se villany-, se gázórára, mivel technikailag megoldható a távleolvasás, a mérőeszközökön mért érték és a számlán megjelenő adatok közötti bonyolult…..
Egy top10 listákra szakosodott online férfimagazin, az askmen.com összeállította a legkerékpárosbarátabb nagyvárosok listáját. A régi űrt betöltő rangsorolás természetesen Amsterdamot és Koppenhágát hozta ki az első és a második helyre. Miután mindkét helyen a lakósság…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
A legkevésbé sem mondhatni, hogy sokat foglalkoztunk volna az elmúlt másfél évben a női jégkoronggal, most megpróbálunk köszörülni keveset a csorbán. A fejleménynek két apropója van. Az egyik, hogy véget ért az országos bajnokság, az UTE Marilyn a döntő második mérkőzésén…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..