Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EllaS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Megint BKV 2011.07.23 08:04:00
Éva beküldését talán nem is a véleményes hétvégére kellett volna tenni: Értelmezhető úgy is, ahogy szánták, de első olvasatra nagyon nem az jön le. Hanem az, hogy bajban leszel, ha otthon hagytad a dohányzásra, ivásra, szemetelésre, engedély nélküli reklámkihelyezésre és…..
EllaS 2011.07.27 10:15:00
@angelika58:
a tiltasnal jobban csak buntetni szeretnek. :)
Budapest, Oktogon, tömeg. Idős, hajlott nénike érkezik a zebrához és készül átkelni a rövid ideig nyitva tartó zöldön. Lassú, mert jobb kezében elől botja, bal kezével pedig maga mögött húzza gurulós szatyrát. Benne krumpli, savanyúság, alma, ingyenes újság, szemüveg,…..
EllaS 2011.04.02 12:36:07
@Lenon:
a luxus nem itt kezdodik hanem mikor a minimalis szuksegleteken felul van valami.

Mi pedig egyre lejjebb kerulunk a nullatol mint tarsadalom. Magyarorszagon NEM a penz hiany a problema! Pedig mindenki csupan ezt emlegeti. Itt egy olyan lelki hanyatlas van folyamatban amit nem hiszem, hogy mar meg lehetne allitani.

Kar szidni barkit is mert megvaltozni, megvaltoztatni nem tudunk mast mint onmagunkat. Ha mindenki ott kezdene es nem azt varna, hogy majd valaki mas....

Regi dolog az, hogy ugy banj masokkal ahogy szeretnek veled banjanak...de mint beidegzodott viselkedes....?

Semmi ok a panaszra, itt olyan elet van folyamatban amilyenre ez a tarsadalom raszolgalt (bocs. annak a par kivetelnek).
Biztos nagyon várjátok már a szombati szakítósbulit a Mika Tivadar Mulatóban. A filmes tematika jegyében lesznek sztárfellépők, úgy mint: Szabó Simon, Vajdai Vili, Hámori Gabi feat Zságer-Varga Ákos, Láng Annamária - Vranik Krisztián back-to-back. Meglepetésfilm: ha akarjátok…..