Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gömbivillám

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
Gömbivillám 2016.03.30 13:22:55
@mocskosmacska: Tavaly a németeknél pontosan emiatt került leállításra. Adásban maradt, hogy utasításokat adnak. Egy nagy kamu az egész, pedig a téma érdekes lenne.
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Gömbivillám 2015.02.19 09:56:33
@mortullus: Hollende és Merkel az Ukrajnai tűzszünet megállapodása miatt rohangált Putyinhoz. Érdemes nem csak magyar híreket olvasni és nézni
Gyulát igen komoly akadálypályán hajtotta végig  a Telekom azért, hogy visszaszerezze a régi telefonszámát. Aztán az út végén tudjátok mi várta? Ühüm, egy nagy fityisz.  Kedves Homár! Szeretném közkincsé tenni a T-Mobillal esett kalandomat. Különösebben nagy…..
Gömbivillám 2015.02.18 09:11:54
@Hátrányos helyzetű kaviár: attól, hogy ez a Tré pont Mo-n van, magyar mentalitással...
Orbán azt nyilatkozta, hogy inkább megtartaná Magyarországot a magyaroknak, nem látna szívesen nagy létszámú, a magyartól eltérő kultúrájú kisebbséget. Pedig ha valamitől félteni kell a magyar társadalmat, az pont nem a bevándorlás, ugyanis európai viszonylatban nagyon kevés…..
Gömbivillám 2015.01.28 18:41:15
@Sir Galahad: kevés ellentmondást érzek
"A szegény kelet-európai országokban, így Magyarországon sem tudnak annyi jövedelmet biztosítani a jó szakembereknek, ügyes kétkezi munkásoknak, mint Nyugat-Európában."
"rájönnek a magyar munkaadók, hogy - mint néhányan írják - éhbérért már nem kapnak jó pincért, szakmunkást, orvost. Nem vesznek még egy terepjárót, meg nem négyszer mennek egy évben nyaralni Floridába, csak kétszer, és több pénzt adnak a munkavállalóknak."

Most akkor a munkaadók szegények vagy NEM akarnak inkább fizetni?
Ahhoz képest, hogy milyen sok kutyarajongó él, igaza van a mai poszt szerzőjének, Ritának, hogy egész kevés szó esett eddig itt, a blogon arról, milyen is kutyával külföldre költözni, miként arról is, másként viszonyulnak-e a kedvencekhez külföldön. Amint azt a poszt címe is…..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..