Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denev

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szülőként könnyűszerrel felmérjük gyerekünk fizikai igényeit: megetetjük, ha éhes, meleg ruhába bújtatjuk, ha fázik, és időben lefektetjük, hogy kipihent legyen. Ezek valóban létfontosságú tényezők, ugyanakkor ahhoz, hogy egy gyerek kiteljesedhessen, felszínre kerüljön a benne rejlő potenciál, ennél…..
denev 2017.11.21 16:06:06
@FrankBozóki Eszter:
Kedves Eszter!

Nagyon örülök, hogy végeredményben egyetértünk abban, hogy adott esetben az apának is fontos szerepe van a gyermek lelki állapotának stabilizálásában és a családi egyensúly kialakításában. ;)

Üdv.
András
Esik az eső, ez állítólag aranyat ér, ezzel én nem vitatkozom sok kötődésem van a mezőgazdasághoz, így hát ezek a szempontok nagyon fontosak nekem. A reggelt - saját magamat is meglepve - egy irish pub-ban kezdtem, ott kávézgattam és nagyon helyes férfiakkal tudtam szemezgetni,…..
Történt, hogy hosszú-hosszú egyeztetések után, (- van kedvetek jönni? - mehetünk? - mikor jönnétek? - április 6. jó? - ok. - ok.), megérkeztek Cápáék Belgiumba. Egy gyors transzfert követően már Brüsszelben is voltunk és mivel reggel érkeztek, úgy gondoltuk gyorsan…..
Irány Brüsszel Elveszve Bábelben 2013.04.04 23:35:18
Szánom-bánom, de az utóbbi időben nem nagyon volt ihletem, ezért nem jelentkeztem újabb beszámolókkal. Most sem állítom, hogy ellenállhatatlan közlésvágyam lenne, de semmiképpen sem szeretném veszni hagyni ezt a kis blogot. Másrészt nagyon örültem, hogy többen számon kértétek…..
Irány Brüsszel Salsa Bruxelles 2013.01.17 22:36:58
Szépen lassan ismét sikerül ráhangolódnom az ittlétre, az itteni életritmusra. Önmagamhoz híven úgy döntöttem, hogy nem hagyom a dolgokat csak úgy a saját tempójukban haladni, egy picit rásegítek erre a folyamatra. Mi sem lehetne ebben jobban segítségemre, mint egy kis tánc.…..
Irány Brüsszel Brüsszeli havasok 2013.01.15 19:30:46
Sziasztok! Tegnap este úgy döntöttünk, hogy még nem untunk rá egymásra, ezért megismételjük a vasárnapi iszogatós-beszégetős estét, így megint Orsinál és Levinél kötöttem ki. Ismét nagyon jót beszélgettünk, de most egy picit többet ittunk hozzá és rengeteg elmés…..
BUÉK mindenkinek, akivel még nem találkoztam és nem mondhattam személyesen! Egy "rövidebb" szünet után vasárnap visszatértem, hogy ellenőrizzem, Brüsszelben sem jött el a világvége. És valóban, itt még megannyi helyen láthatóak a karácsonyi dekorációk, szinte semmi sem…..
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a biztató hozzászólásokat, nagyon jól estek!!! :) Mindig igyekszem fejben tartani, senki sem mondta, hogy könnyű lesz. Meg fogok gyürkőzni a kezdeti  nehézségekkel. Sajnos egy szomorú otthoni esemény is beárnyékolja a mostani…..
Elhatároztam, hogy írok egy kicsit személyesebb hangvételű posztot is. Most egyébként is szentimentális hangulatban vagyok és eddig mindig tartózkodtam attól, hogy ilyenkor írjak a "naplómba". Tartottam attól, vagy talán még most is tartok, hogy valójában erre senki sem kíváncsi.…..
Sziasztok! Ismét eltelt néhány nap a legutóbbi poszt óta és össze is gyűlt egy kis mondanivaló a fejemben, amit megosztanék Veletek. Remélem nem bánjátok. Kezdjük mindig a pozitívumokkal. Megérkezett kis fővárosunkba (sör, csoki, eső, EU, béke, tüntetés és akcentusok) a…..
denev 2012.12.12 23:01:20
@NP: Na jól van, látom a szokásos érem összejött. Szuper! Gratula! :)
A mai napom igazán izgalmasra sikeredett. Persze, persze, megnéztem egy-két lakást is, és igen, megterveztük ma az EEAS üzenetkezelő modulját, de közben meglátogatott bennünket Hillary. Hatalmas biztonsági előkészületek voltak. A buszok nem állhattak meg a bejáratnál :), két…..
Brrrrrrrrrrrrrr! Megfagytam. Ma is. Már sokadszor. Hát ez az időjárás... Úgy tudnám a legjobban jellemezni, ha elmesélem, hogy valamelyik reggel a liftben egy angol(!) nő panaszkodott, hogy milyen rossz itt az időjárás, állandóan esik. Csak jön a ciklon a tenger felől, végre…..
Sziasztok! Most egy picit hosszabb időről kell összefoglalót írnom, hiszen már egy teljese hete nem bővítettem a blogomat. Szégyenlem is egy picit magam, de az a helyzet, hogy ki tudja mi miatt - talán az esős időjárás volt az oka - kevesebb említésre méltó dolog történt velem a…..
Nos, elérkezett az első együtt töltött hétvége végre. Kalandosra és néha komikusra sikeredett... A történet úgy kezdődött, hogy a reptérről egyenesen egy újdonsült, volt kollégám búcsúbuliján volt jelenésem, így jelenésünk. Gyorsan túlestem a pofaviziten, aztán…..
Sziasztok Kedves Olvasók! Újabb hírek Brüsszelből! Az utóbbi napokban megtapasztaltam, hogy milyen érzés, ha már egyszerűen nem fér több új információ az ember fejébe. Persze ezt a típusú agykapacitást is biztosan lehet edzeni és ebben az esetben én most kemény edzésmunkát…..
Üdv Mindenkinek! Köszönöm, hogy ilyen sokan olvastátok az első élménybeszámolómat! Nagyon örültem neki! A mai napon megkezdtem külügyi szolgálatomat. Kicsit furcsa volt reggel Brüsszelben ébredni és elsétálni az EU-s intézmények sora mellett, de majd csak megszokom valahogy.…..
Irány Brüsszel A 0. nap 2012.11.13 00:29:18
Szóval elkezdődött. Vagyis még nem is. De már bizonyos, hogy holnap el fog... Ma délután  17h00-kor könyörtelenül leszállt a repcsim Charleroi-ban - hivatalosan Brussles Charleroi, de ez  csak marketing fogás, mert Charleroi talán a 3. legnagyobb belga város és 60 km…..
denev 2012.11.13 12:19:29
@Kusuma: Nagyon helyes! Akkor meg is van az új párosítás! :) Szuppper!