Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaza001

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valóság a százalékok mögött Az egyszerűsített vállalkozói adó olyan hibrid pedagógiai eszköz, mint mikor a rossz szülő azt mondja gyerekének: „nem érdekel hol kujtorogsz, de vacsorára itthon legyél.” Ettől senkinek sem lesz jobb, de egyszerre élvezhető a…..
 Az MR1 Kossuth Rádió újra elővette a mágnesezés teóriát a Napközben című műsorban (http://www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20110211_090517_1). Ez a riport is elég egyoldalú, hemzseg a bakiktól, erősen áramszolgáltatói megrendelés szagú, és…..
zaza001 2011.02.14 09:22:22
@ostvan: 9.21-es válaszomban írtam, hogy ezek a kétségeim nekem is.
zaza001 2011.02.14 18:25:42
@villanyóra: Utolsó bejegyzésedre reagálva. Igen igazad van. Nekem van MEH határozatom 7 oldalas, amiben azonnali hatállyal törölteti a ködbért, + olyan dolgokra kötelezi az ELMŰ-t, hogy vezessen be rendszert, ami figyeli az indokolatlan magas különbséget és ne azonnal fenyegessen, hanem először bizonyosodjon meg arról, hogy mi az oka. + Nem fogadja el az ELSTER Kft. független vizsgálatát sem, azt is leírja ők miért hiteltelenek. (megjegyzem az ELMŰ őket jelöli ki független szakértőként, erre Te nem is tehetsz javaslatot, hogy netán kihez vigyed!) Másodszor a rendőrség is lezár egy esetet, mondván nem történt bűncselekmény. (nem azzal zárja, hogy az elkövető ismeretlen, azért érezzük már a különbséget.) Ezek után megy az ELMŰ a bíróságra. Na én ebben a szakaszban vagyok, várom a behívót!
Kíváncsi vagyok a Bíró mi alapján dönt majd? Nem vagyok egy csöndes típus, így elmegyek a végsőkig, mert fizetni nem fogok, hiszen én valóban nem követtem el semmit. És emellett ki is fogok tartani.