Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conorr

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Ezt a napot is megéltük, kedves olvasóink! Ezennel bejelentem, hogy vége a Bleach animének! Persze ha minden igaz, nem véglegesen, csak amíg nem lesz annyi manga fejezet az utolsó "arc"-ból, hogy már filler mentesen el lehessen készíteni. Bár bevallom, jobb is…..
conorr 2012.03.28 23:01:12
FilmFüggő The Warrior's Way 2011.04.10 01:16:00
A film alap ötlete egy crossover a cowboyok és a nindzsák között. Ami nem feltétlen jelent rosszat. Még régebben Takashi Mike is próbálkozót az ázsiai filmekből sokat merítő western műfaj cowboyai és saját műfajuk hőseinek össze eresztésével, a Sukiyaki Western Django-ba.A…..
FilmFüggő Paul 2011.03.29 15:54:00
                        Vígjáték angoloktól ami Amerikába játszódik és E.T haza telefonál alap szitut figurázza ki, Színészek Simon Pegg és Nick Frost (számomra régi…..
Észak-Amerikai box officeÚj bemutatók: Űrlényes-szörnyes filmekkel el leszünk látva a közeljövőben, minőségi inváziós produkciót úgyem láthattunk mostanában. Néhány hónapja debütált a Skyline, amit Strause fivérek, az AvP:R rendezői készítettek és néhány civil…..
A nagy zöld ogre többé nem tér vissza, véget értek kalandjai...legalábbis egyelőre. De elérkezett az idő, hogy az animációs franchise-ban megismert egyes karakterek külön filmben mutassák meg, hogy mennyire tudnak szórakoztatóak lenni. Csizmás kandúr kezdi a sort, a történetben…..
A Resident Evil 4 előtt felmerült az az ötlet is, hogy újraindítják a franchise-t, amiben már nem Milla Jovovich lett volna a főszereplő. Azonban hamarosan változtattak az ötleten és szóba került egy esetleges ötödik rész. A negyedik bemutatója után Jovovich azt mondta, hogy…..
Bezártság mozgás korlátozottság a filmekben/2010/2010 be erre alapszituációra építve 2 említésre méltó film is kijött ami ami az alap helyzeten kívül, megvalósításba és mondanivalóba is eltér egymástól. Az alábbi két film a Buried, és a 127 Hours. Mindkető műfajilag…..