Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netuddmegminek

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
faszasuli Bemutatás 2008.03.03 20:17:46
Be szeretném mutatni a világ legnagyobb suliját. De tényleg (bár tudom, hogy nem valami sokan fogtok megnézni de tökmind1). Hol is kezdjem. Ja persze bemutatom az egyes tantárgyaimat. Kezdjük történelemmel. Történelem egy gyönyörű szép tantárgy (lenne). T.nő hobbija az hogy nem…..
Jégkorong Szlovákia lejtmenetben 2008.02.13 16:22:00
A múlt héten szinte minden válogatott felkészülési tornán játszott. Győzött Oroszország, Svájc, Norvégia, Lettország, Ukrajna és Fehéroroszország.Az eredményeket péntekkel bezárólag hoztuk, kiegészítve a szokásos statisztikai linkekkel. Most a két hétvégi nap eredményeit…..
George Lucas játékcége a 90-es évek legkreatívabb játékfejlesztőit toborozta össze, s több műfajban is (de elsősorban a point 'n click-ben) játéktörténelmi eseményeket produkáltak. Az új évezred azonban radikális koncepcióváltást hozott, s a LucasArts a Star Wars játékok…..
A szentpétervári BEK-döntő második napján a végső fináléba jutott a cseh Sparta Praha, ahol a szombati Metallurg Magnyitogorszk–Slovan Bratislava meccs győztesével találkozik. A mai másik összecsapáson ugyanis a szlovákok megverték a svéd Modőt. Erre sem sokan fogadtak…..
Netuddmegminek 2008.01.12 18:18:48
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
A The Hockey News szerkesztői ezen a héten sem voltak restek, közreadták a NHL legizgalmasabb pillanatait rögzítő fényképeket. A cápa torkától az ördög árnyékáig. 1. Martin Biron (Philadelphia Flyers) próbálja blokkolni Ed Jovanovski (Phoenix Coyotes) lövését. 2.…..
Netuddmegminek 2007.12.25 20:24:57
Sage nevű nyájas olvasónk hívta fel a figyelmünket a szenzációra: az előző NHL-játéknap Boston–Pittsburgh meccsén verekedésbe keveredett Sidney Crosby. A sokak által Gretzky-utódnak tekintett ifjú zseni még soha nem tett ilyet. Mutatunk videókat.Sidney Crosbyt nem kell…..
Netuddmegminek 2007.12.25 12:37:03
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
71. nap – 2007. december 14.Nem termett babér a hazaiaknak a ma hajnalban véget ért összecsapások során. A gyengék rangadóját a Buffalo  nyerte, meglepő a Carolina hazai veresége, még meglepőbb az Anaheimé. A Toronto-shutout már csak a ráadás.Backström és Ovecskin…..
Netuddmegminek 2007.12.15 18:26:00
Várható volt, hogy a nemzetközi szövetség (IIHF) múlt heti döntése lépésre kényszeríti az európai válogatottakat. Az első fecske az orosz szövetségi kapitány, Vjacseszlav Bikov, aki arra kérte hazája szövetségének elnökét, hogy a vébéfelkészülés sikere érdekében…..
Idén másodszor bír bárki beleszólni az NHL All Star gálán játszandó csapatok összetételébe, bármely részében éljen is a világnak. Nem kell hozzá semmi, csak internet, meg egy klikkolás ide. Kelet és Nyugat 2008. január 26–27-én csap össze…..
szlovenszko Farewell, Bonzai! 2007.11.05 08:23:00
Méltatlanul sokat csúszott a politika (meg az ünnepek, a hétvége...) miatt egy fontos közlendő megjelentetése: október 29.-én hivatalosan is visszavonult Peter Bondra jégkorongozó. A most 39 éves Bondra az egyik legnagyobb jelentőségű szlovák játékos, korábban az NHL-ben riogatta…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Bevallom őszintén, nekem a FIFA sorozat már rég halott, ha engem kérdeztek a legjobb FIFA a 96-os volt, a 98-as is még jó volt, de amivel azóta játszottam, sehogy sem adta vissza az akkori hangulatot. A legjobb focis játék eleve a Sensible Soccer, de ezt most nem tartozik ide ;)Jó sok…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Netuddmegminek 2007.09.22 11:33:11
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..