Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisger

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Képzeljétek a sulinkban amikor még elsős voltam még csak Win98as gépek voltak akkor volt 3 xpés gép. Azóta kapott a suli 7 xpés gépet és most már az összes  Win7es bár azér picit gyengék de mindenki örül. Végezett képpen nézzétek meg ezt a videót sziasztok:)..
Mindenféle Jó Dolog Segítség 2011.02.18 11:48:00
HELLOO:) Szeretnék tőletek segítséget kérni.Szóval aminap halottam a király beszéde című filmről.Utána néztem és csak jót írnak róla. Nagyon megtetszett a film. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek megéri-e hogy elmenyek moziba hogy megnézzem vagy csak nézzem meg…..
Ez egy cikk a blogomban amit ha láttok valami filmet leírok.                                        Na…..
Mindenféle Jó Dolog Rossz Hír 2011.02.16 19:28:00
Biztos ti is halotattok róla hogy szegény Kubica balesetet szenvedett. Szeretem a F1-et de nem ő a kedvencem nagyon sajnálom szegényt jó bulást kivánok neki!..
Melyik a kedvenc pc játékotok? Nekem a Medal Of Honor Airbone meg  NFS Shifta játék ami legjobban tetszik csak nem viszi el a gépünk Cod 7 és még szeretem a WoWot is. Nektek mi a véleményetek? Hello:))))))))))) ..
 Nagyon vicces nézzétek meg!XD   ..
Mindenféle Jó Dolog HELLO:)) 2011.02.16 18:54:00
ELkezdem a blogot mindenfélét teszek rá és remélem tetszik majd:)szerintem kell sok idő mire felfigyeltek rám de remélem tetszeni fog.Na viszlát a végére  nézzétek meg ezt a mosolyogtató képet :D..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..