Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krájsz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonult a röplabdaéletből Nagy Jenő, a Honvéd férfi bajnokcsapatának egykori edzője, a BSE aranykorszakának emblematikus alakja, szakosztályvezetője. A hunvolley.blog érdeklődésére elmondta, nem egészségügyi problémák, hanem kiábrándultság, motiválatlanság miatt…..
krájsz 2012.08.04 14:26:17
A Közép-európai Liga alapszakaszában induló Vasas-Óbuda-Hofeka csapatából az osztrák bajnok SVS Post Schwechat együtteséhez szerződött Sándor Renáta; a hunvolley.blog értesülései szerint a feladó, Milovits Júlia pedig a szerb Crvena Zvezda játékosa lesz a következő idényben...
Lemondott elnökségi és ügyvezetőségi tagságáról Hóbor Béla. A nemzetközi játékvezető erről írásban értesítette a szövetség illetékeseit. A hosszú, és rendkívül tanulságos levelet változtatás nélkül, eredeti formájában tesszük közzé, mindannyiunk okulására!…..
Az elmúlt hétvégén, Szegeden rendezték meg a honi röplabdázás egyik legnagyobb utánpótlásversenyét, a Sport XXI. Szeged Kupa mini és gyermek leány tornát. A közel negyvenéves múltra visszatekintő versenyen az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiemelkedően sok csapat gyűlt…..
Az előttünk álló hétvégén a női NB I alapszakasz is folytatódik, méghozzá a 16. fordulóval. Az újév több csapat számára új reményeket is tartogat! A Békéscsaba például igyekszik megtartani listavezető pozícióját, míg a BSE nyilván szeretné visszaszerezni az elsőséget.…..
A Miskolc hazai pályán, edzője és egyik kulcsjátékosa nélkül is simán nyert 3:0-ra a Tatabánya ellen a női NB I alapszakaszának 15. fordulójában. A találkozó képgalériája ide kattintva megtekinthető! Toma Sándort ― életében először ― a szerdai, Nyíregyházán…..
A Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület csapata az elmúlt hétvégén részt vett Dunaújvárosban, egy nagyszerűen megrendezett, harmadik korcsoportos tornán. A csapatok nagyon színvonalas mérkőzéseket játszottak, szoros, küzdelmes játszmák során dőltek el a meccsek. A…..
krájsz 2011.12.12 20:08:30
Erről még bizonyára sokáig fogunk beszélni: a Veszprémi Egyetemi SC 3:2-re győzött az Újpesti TE otthonában a női NB I alapszakaszának tízedik fordulójában! Bátor támadásokkal és jó nyitásokkal kezdett a VESC, és végig vezetve húzta be az első játszmát. A folytatásban…..
A magyar női válogatott 3:1-re kikapott Bulgáriától az Euroliga második fordulójának első mérkőzésén, Szombathelyen. Statisztika itt! A meccs teljes felvétele itt! Képgaléria itt! A két csapat szombaton is összecsap egymással.A magyarok szereztek vezetést az első szett…..
Szezonvégi évértékelő közleményt jelentett meg honlapján az Újpesti TE női röplabdaszakosztálya. Az anyagból kiderül, hogy a vezetőség szemszögéből a szezonban elért eredmény nem tudta az elvárásokat teljesíteni, illetve az is, hogy erősen kérdéses Farkas Mihály edző…..
A BSE-FCSM 3:2-re nyert a Vasas Duna Autó Óbuda otthonában a női Extraliga döntőjének negyedik mérkőzésén. Az ötödik szettben 14:13-nál az óbudaiaknak labdájuk volt a bajnoki címhez. A párharc összesített állása 2:2, az aranyéremről döntő ötödik meccset vasárnap…..
A címvédő Fino-Kaposvár játék nélkül nyert 3:0-ra hazai pályán az újonc Csepel ellen a férfi Extrlaiga negyeddöntőjének első mérkőzésén, mert a fővárosiak nem vitték magukkal a sportolói igazolásokat. A két együttes barátságos edzőmérkőzésen mégis pályára…..
krájsz 2011.03.19 07:08:41
Az Újpesti TE női csapata javában készül a címvédő BSE elleni Extraliga-elődöntőre. Az UTE 21 éve szerepelt utoljára a legjobb négy között, és akkor meg is nyerte a bajnokságot!– Az edző szemszögéből tekintve milyen volt a csapat teljesítménye a negyeddöntőben?Farkas…..
krájsz 2011.03.11 11:40:45
@háló:

Szerintem ne hegyezzük ki a kérdést az UTE csapatára! A négy között vannak, az a lényeg. Mennyien magasztalják a Veszprém férfi kézicsapatát, vagy új divatcsapatainkat, a DVSC-t, meg a Videotont a labdarúgóknál, vagy a Vasas férfi vízilabdacsapatát. Ezek mind azért vannak ott, ahol, mert összevásárolták a csapatukat. Az, hogy Kapuvárit leigazolták az újpestiek, tény, de ne felejtsük, hogy Kapuvári nem nyíregyházi... Vajon a város szépségéért ment Szabolcsba anno? Vagy Sándor a BSE- be Jászberényből? Most már a Békéscsaba és a MÁV Előre is tele van máshonnan érkező játékosokkal, sajnos. Most éppen az UTE- nak volt pénze arra, hogy magához csábítsa azokat a játékosokat, akikkel eredményt tud elérni, máskor másnak. Ennek köszönhetően Farkas Mihály úgy nyilatkozik, ahogy neki jólesik, függetlenül attól, hogy igaza van, vagy sem.
Az NRK-Nyíregyháza játékosai méltó módon adóztak a múlt héten elhunyt edző, Szekér László emlékének, hiszen a női Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzésén, hazai pályán 3:0-ra megverték az Újpestet. Kőhalmi Richárd edző legszebb álmait is felülmúlta a játékosok…..
krájsz 2011.03.03 07:00:48
@háló: Hány csapat félt évekig, hogy akár az NRK elszipkázza a tehetségeit... Most rá vannak kényszerülve, hogy hozzányúljanak a fiataljaikhoz. Ez eredményes, és kétségtelenül szimpatikus.