Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabset

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyárra mindenki igyekszik, kisebb-nagyobb sikerrel lefogyni/átalakulni/izmot magára szedni (mindenki karikázza be azt, ami rá illik), hogy aztán a strandon lehessen virítani. Idén a klimatikus szopóroller miatt azoknak sem kell keseredniük, akiknek nem jött össze vagy egy irodában…..
Sabset 2011.08.15 11:18:33
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Sabset 2011.07.18 20:28:26
@krausz2: Hogy te mekkora marhaságokat beszélsz...
Sabset 2011.07.18 20:34:39
@M. Bertalan: Kedves Bertalan, nem a Litkeyék hajója a leggyorsabb hajó a mezőnyben, hanem a 2. helyen végzett A osztályú libera! Ők a tihanyi cső után délen mentek, Litkey északon és a szél északias volt, ami egyszerűen nekik kedvezett, de végig a Hercegnő vezetett a versenyen. Más: volt vihar, ha nem voltál ott, akkor ne magyarázd meg és ne a híradásokra meg a haverodra hivatkozz... Nálunk a B-s liberán a 16főből mindenki tud vitorlázni, járunk külföldre is, nem vagyunk sznobok, semmi, egyszerűen szeretjük, amit csinálunk és ha ott lettél volna, mint mancsaft, akkor nem azt mondanád, hogy ez nem volt vihar, hanem sírva úsztál volna haza. Köszönöm.