Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StormChild

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Elnökkeresőben 2012.04.05 13:27:00
Elképzeltem a Köztársasági Elnöki Hivatal által feladott következő hirdetést az országos lapokban, pontosabban természetesen csak a jobboldali országos lapokban. „Keressük azon keresztény értékrendet valló és elfogadó, legalább alapvető nyelvtani ismeretekkel rendelkező…..
StormChild 2012.04.05 17:38:21
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
StormChild 2012.03.31 14:48:27
@kitiltottakmindenhonnan: úúú, de hülye vagy! Egy poén kedvéért ennyi szart összeírni! ;)) Fel kéne vennie a fityisznek a Viszkist gazdasági miniszternek, mert ő aztán ért a pénzhez, ugyibár?

Snitt pál tényleg nem rossz példa az embereknek: mindegy, hogy melyik rendszer seggét nyalod, csak folytasd, és bármit elérhetsz! Az meg, hogy palibá' szerint az eredeti szöveg lefordítás után (amit szintén nem teljesen csak ő csinált, minthogy a német és a francia fordítás stílusa teljesen eltér) már olyan, mintha ő írta volna.

Úgyhogy emberek, hajrá, nem az számít, hogy betartsátok a szabályokat, csak az, hogy legyetek benne biztosak, hogy amit csináltok, az úgy jó, és hogy a @kitiltottakmindenhonnan-féle trollok szerint így is ti vagytok a királyok!

Hajrá, snitt pál, Nemzet Tola, ügyes kis helyezkedő, SNÁÁÁÁJDIG "úriember"! Csak így tovább, és akkor a gazdádat is magaddal rántod.

Fideszes bértrolloknak kuss van, ez nem az a helyzet, amikor zsidózással/komcsizással igazatok lehet! És ha valami bértroll mégis válaszolna erre, ugorjanak ki a szemei rögtön! ;))
Nacionalizmus, patriotizmus, fasizmus, hitlerizmus,mussolinizmus, szálasizmus, vonizmus, orbánizmus, csurkizmus, eceterá. Mi történik a magyar jobboldalon? Nahát… Még gyakorlatilag ki sem látunk a régi baloldal mocskából, és jön a pofon jobb oldalról. Amikor azt hittük, hogy a…..
StormChild 2012.03.26 02:03:39
@Tahó Sandokan: így van, a legrövidebben talán így lehetne kifejezni!

+ @Patreides: egyetértek Veled is.
  Azok számára, akik őrzik az utolsó pillanatra hagyás ősi magyar hagyományát, a Milla nyílt napot tart a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.) a jelentkezés utolsó napján, február 2-án csütörtökön délután 4 és este 8 között: Elkészítjük, és feltöltjük…..
StormChild 2012.02.01 02:01:54
@egyiptomi ugróegér: fú, rágcsáló, jól tolod. Nem-e jobbikos vagyol? Má' a demokráciától való félelmedből gondolom... Tudod, bütyök, a liberális az nem szabadosat jelent ám, hanem szabadot, vagyis nem a magadfajta bugrisok mondják meg, hogy mit tegyünk. Szóval élvezd ki, amíg a magadfajta tehetségtelen kis senkik szekerét tolja az állam bácsi, aztán pár hónap múlva lehet a sebeket nyalogatni.

Amúgy a posthoz: inkább olyan köztársasági elnökünk / miniszterelnökünk legyen, mint Pityinger Laci, nem? Én rá szavaznék.
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
StormChild 2012.01.14 22:26:03
@Erik Bálint: fizetek adót, nem is keveset, kiskomám, de nem hinném, hogy a te gyereked lennék.Te fizetsz adót? Bizonyítsd be, mert nem hiszem el! ;))

Ez a második csöpp sárga gonosz manó (ez lenne az orbán győző, ha nem volt vili) által vezérelt kormány tényleg a javunkat akarja, mi meg legyünk olyan hülyék, hogy zokszó, panasz, sirám nélkül odaadjuk neki, ugye? Mert ha nem gondolkozol valamin, az nem is fog fájni.

+ igen, inkább tartozzunk az EU-hoz, mint sehová, vagy valami arab/kínai/balkáni tömbhöz, és hidd el, még azzal is egyetértek, hogy az egyes tagállamok ne menjenek jobbra-balra-össze-vissza, legyen megszabva valamilyen közös irány, mint az Egyesült Államokban.

És hogy ki nézi a magyar emberek érdekeit inkább? A vitya biztosan nem, mert az csak a hatalmának a bebetonozásával foglalkozik. Akkor ki? Áruld már el, lécci! Vagy mégis az orbán győzikére gondoltál? Ááá, az nem a mi érdekeinket nézi, ezt már bebizonyította a bő másfél év alatt!

Hagyjanak minket békében élni, ne akasszanak egy századik adót is ránk, ne szóljanak bele a család-gyerekvállalás dolgába (megtette a harrach/semjén, és visszaesett a születések száma legalább 40-50 ezerrel 1 év alatt!!), és ha sok adót is fizetünk, legyen valami foganatja, nem csak az, hogy az állam 5+ milliárdot elszór a fradikára - válság idején?!?! -, és annyira nincs tisztában a világgazdasági folyamatokkal, hogy az unortodox sz*raival egyre mélyebbre nyom minket a dágványba...!

Szóval... Hogy is? Kösz, de kösz, nem.
StormChild 2012.01.14 22:30:22
@bigthereal: most, hogy idefostál egy felesleges kommentet, most már igen.
StormChild 2012.01.14 23:45:10
@bigthereal: nem ismersz olyan embereket, akik az új kormány "próbálkozik-nem sikerül" politikája miatt egyre rosszabbul élnek? Jó neked. Vagy ha ismersz is, lesz*rod, mert neked most jobb. Ugye, bütyök?

Én jól vagyok, ami rólad nem mondható el. Te tényleg nem írtál túl sok mindent, így demagógiából is csak pár mondatnyit. Szükség van rád is, troll, és hidd el, az se baj, hogy csak ezekkel a szavakkal dobálózol: "ostoba", "demagóg", "fröcsögés" - így is sokkal okosabbnak tűnsz, mint itt bárki más.

Te más vagy, mint mi (nem több, csak más) - elég, ha a kommenteket elolvasod. Most már ti, fideszesek/jobbikosok vagytok kisebbségben, szerencsére - kétharmad? Picsát: egytized! ;)) Menj vissza EU-s zászlót égetni!
Egyértelmű. Perspektivikusan: felvirágoztatni az országot, második államalapítóként bevonulni a magyar történelembe. Rövid távon: megmaradni cselekvőképes politikusnak, elkerülni, hogy a gazdasági, s most már politikai gőzhenger apróra lapítsa össze, kinyomva belőle nem csak a…..
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
StormChild 2012.01.03 01:51:36
@troll ellenpólus: Jól lereszelték a Gyurcsány szarvait nem? Pedig ő az Ördög! Imádkozzatok, nehogy hozzátok is bekopogtasson, és megegye a gyerekeiteket, mint azelmúltnyócévbe'!
StormChild 2012.01.03 10:03:54
@brekkk: De, StormChild. Asszem, békát eszek ma ebédre, brekkk! Te tényleg Rotschild vagy? Akkor küldjél már egy csomó pénzt nekem!
Na de mi van akkor, ha az okos elment a karácsonyi nagybevásárlásra? Egyszerű dolog ez, mint a bot. A Fidesznek az LMP-nél kéne okosabbnak lennie, az LMP-nek a Jobbiknál, a Jobbiknak a szociknál, a szociknak meg a fletóéknál. Aztán még ez se megy. Ha elfogultság mentesen nézzük az…..
StormChild 2011.12.25 01:43:21
@sanyix: Mert orbán egy pszichopata beteg állat, és már bizonyította, mire képes... És azt is hogy nem tanult ebből, nem nézett magába, még mindig azt hiszi, ő a messiás, mint ferenc.
StormChild 2011.12.25 01:48:30
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Így van. Belegondolt már valaki, hogy miért mindig csak ellenzékből okos a fidesz? Sokkal könnyebb valakit ellehetetleníteni és bemószerolni, mint egy csomó egyeztetés és a megfelelő hatástanulmányok után valami olyat alkotni, ami végre az ORSZÁG érdekében jött létre, nem azért, hogy pár általunk fizetett majom (most éppen a fideszesek) mindent csak a hatalom megtartása érdekében tegyen.

Tudjátok, ez a kormány egy igazi úthenger - lehet, hogy fölfelé nem tud menni, de a lejtőn annál jobban gyorsul.

Fideszes bértrolloknak kuss van.
Kisautó blog A gorilla én vagyok! 2011.12.20 16:55:00
Vészesen fogy az idő, Jézuska már az ajtóban topog, éjjelente apa suttyomban kilopódzik az ebédlőbe és vérben forgó szemmel tépi ki a konnektorból a villódzó fényeket. Aztán vagy nyugodtan visszafekszik azzal a tudattal, hogy már minden ajándékot jól eldugott, vagy álmatlanul…..
StormChild 2011.12.21 02:18:17
@lomtengerkapitány: az ilyen hülyék, mint te is vagy, honnan a fenéből jönnek elő? Szerintem Vályi Pista pont így jó - ha pont úgy beszélne, mint te (persze ha egyáltalán tudsz nyökögés nélkül beszélni), de hülyeségeket, az mivel lenne jobb?

Szóval nekem tetszett a videó, köszönöm szépen! (Kicsi feketepont az operatőrnek, hogy a konzol képéből szinte semmi nem látszott.)

+ Reisz András meteorológus (vagy legalábbis időjárás-jelentő) is pont azért lett unikum, mert pálócosán beszél. Jó ez így - varietas delectat.
StormChild 2011.12.21 02:21:50
@audishapi: el kéne adni azt az Audit, mert bunkó lettél tőle. Jól megaszontad, nem? Így beszél, akkó' mán szlovák. És ha az, akkor már kevesebb, mint te? Én is büszke vagyok rá, hogy magyarnak születtem, ha viszont pl. norvégnak születtem volna, arra lennék büszke - ez nem érdem, mert nem eléred valahogy, csak úgy lesz.

A Trabant is német ótó, oszt' attól nem leszel bunkó.
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
A kormány rendvédelmi salátatörvény-javaslatot (pdf) nyújtott be, melyben egy Nemzetbiztonsági Információs és Bűnügyi Elemző Központ felállítása szerepel. A csúcsszerv az államigazgatás összes nyilvántartásában szabadon kutakodhat, és az így nyert információt korlátozás nélkül tárolhatja. A…..
StormChild 2011.11.29 02:14:30
@tory_t: maximálisan igazad vagyon!

Mivel teljesen meg lett szűntetve a fékek és ellensúlyok rendszere, minden a Fidesz kezében van, és - ezt már bebizonyította jópárszor - ő nem fél az "ellenségei" (baloldali/liberális szavazók, nem keresztény vallásúak, ateisták) ellen felhasználni bármi kompromittálót.

Élete során mindenki botlik legalább egyszer (ki nem beszélt még hülyeséget, amivel nem a rendszert döntötte meg, csak kidühöngte magát?), ehhez nem is kell poloskát/kamerát telepíteni a lakásban/irodában, mert a mobil/telefon-beszélgetéseket is bármikor lehallgathatják/archiválhatják...

Szóval jobb most félni, mint utólag nagyon megijedni!
      A Parlament mai plenáris ülésén Harrach Péter nemzeti összefogást sürgetett, Lukács Zoltán szocialista képviselő zagyvának nevezte Orbán Viktor nyugdíjasoknak írt levelét, Kövér László nem érti, hogy mi zajlik a patkóban, a jobbikos Balczó…..
StormChild 2011.11.29 01:58:11
@Amidazophen: Harrach (Harag ;)) egy igazi keresztény (mint a pajtása, Tömjén Zsolti), szereti a felebarátait meg minden. Úgy kell ebben a zavaros helyzetben a jelenléte, mint egy falat kenyér... NEM! ;))

Én sem tudom, hogy a KDNP-nek mivel jön a Fi(zetett )de(magógok )sz(övetsége), de valamivel csak zsarolják őket a 0%-osok... Orbán a kilencvenes években még csuhásoknak hívta őket - most is csak a hívők (vagy magukat annak hívők x)) elcsábítása miatt paktált le velük a Nemzeti Gonosz Sárga Törpe?

A Fidesz önmagában is pont elég égő lenne, de így, a K(ö)DN(é)P(é)vel kiegészülve... Borzalom!

+ hoffmannrozsa.hu-nak se volt még soha egy tisztességes orgazmusa, az tuti, de weboldala van, hurrá! ;))
Nem nehéz ma Magyarországon politikai ígéretté válni. Kis rosszindulattal azt is mondhatom, hogy elég két egymást követő napon feltűnni a tévében valamilyen kormánykritikus vagy kormányoldallal konfrontálódó szerepben, elmondani néhány jól megformált, kerek mondatot, és…..
StormChild 2011.10.05 01:13:00
@PiggyBlanka: ott a pont; én is pont ezt akartam írni, de megelőztél. Úgy látszik, nem csak a köztársasági elnököknél feltétel a rossz helyesírás, hanem a (volt) kollégáiknak is... ;))

Kumin, a Te blogod üdítő kivétel az Indexen kiemelt blogok közül, mert Te valahogy nem a közemberek között, a Nagy Magyar Valóságban élsz - úgy látszik, Neked így is jó, ahogy most zajlanak a dolgok, sőt!

Hogy is volt ez pár éve?
"Rosszabbul élünk, mint négy éve!" - hát nem? ;))
Visszatértünk a nyaralásból.  Lezártuk a múltat, jön az őszi szezonunk. Köszönjük a sok-sok levelet, facebook-üzenetet és a simogató szavakat. Jó tudni, hogy szerettek minket nézni. A stílus maradt, meg Körmendi kolléga is. Akkor most ismerjétek meg Oláh Noémit, aki…..
StormChild 2011.09.26 11:11:21
@deezelgo: egy hétig? Lesz az három is... ;))
Körmendi kolléga, mi van? Élsz még?
Tudsz válaszolni, vagy még mindig hátra van kötve a kezed? x))
Visszatért a nyár, ezért elmegyünk szabira. Az utóbbi időben már kevesebb videót tettünk ki, hiszen végig dolgoztuk nyarat és most nekünk is jár a pihenés. Egy hiábavaló casting legédesebb pillanatait mutatjuk meg nektek így a szabadságunk első napján, rakosgatunk majd ki…..
Miközben a kereskedelmi tévék már gőzerővel készülnek az őszre, mi még a nyári esős debilizmusba nyúló napjainkat éljük. Enci és Marcsi megint megkergült, ezúttal azt találták ki, hogy Hajdú Péter kedvéért Budapestre hozzák Shakirát, aki vonaglik egy picit a forgó óra…..
 Hunyadi Tamás balatoni kalandjai folytatódnak ma. Egyébként még mutatunk majd videót a Voltról, de ma jöjjön egy nyári anyag. Tamásunk egy strandon érdeklődött, hogy kövér-e a kedves riportalany. ..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
StormChild 2011.06.05 13:51:26
@Pápu nem sárga tetű: rég volt, talán igaz se volt - legalábbis nem úgy, ahogy az emberek nagy része gondolja. Tényleg, felétek nem süt a nap? El lehet menni kirándulni a trollkodás helyett.

Egyébként akármilyen jók és okosak egy adott ország polgárai, ha a vezetőik sz*rok - ez vezetett Trianonhoz is. Rossz döntések sora.

Tudtad, hogy a miniszterelnököt is mi fizetjük? Nekünk dolgozik, tehát ne legyen pökhendi, és hallgassa meg a mi véleményünket is!

Trollok, KUSS!
StormChild 2011.06.05 13:55:19
@d.z.: idióta az anyucikád hülye gyereke. Nem irigylem ezt az országot senkitől, de jelen gazdasági helyzetben nem ezek a látszat-intézkedések a legfontosabbak. Okés, ecsém?
StormChild 2011.06.05 15:08:52
@zltn: mi van, buzi? Ismerkedsz? Szopja le a szottyadt, túrós pimplidet a vitya, hogy a te szinteden is érthető legyen!
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
Valószínűleg senki sem innen fog értesülni róla, hogy a görögmagyar Alekosz nyerte tegnap este a Való Világ 4. szériáját, maga mögé utasítva az egyre több néző által kedvelt Jerzy-t, ill. a mindig eszelős Évát, akik majd a vigaszdíjként hazavihetett nagyképernyős…..
Lady Gaga pénteken megjelent vadonatúj klipjében Mária Magdolna szerepét osztotta magára, merthogy ez az énekesnő első saját rendezése. Eddie Veddernek hamarosan érkezik második szólólemeze, ezért átszellemülten ukulelét penget a tengerparton, Beyoncé pedig beugrik egy iskola…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..