Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr_BatzAMEG

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
Igazi gyöngyszemet lőtt Sziszi Brüsszelben, a tolerancia és jófejség fellegvárában. A tábla szerint a reptér vezetősége fenntartja a jogot, hogy ne engedjen repülőre szállni olyan utasokat, akik verbális vagy fizikai agressziót követnek el alkalmazottaik sérelmére. A mellékelt…..
dr_BatzAMEG 2007.09.05 20:06:18